FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 0-0

Nistor, reacție dură după ce a fost înjurat de suporteri: "Pot face asta la fiecare meci! Dar aveau un cântec, azi nu s-a văzut"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 23:19

Dan Nistor a reacționat după meciul cu Chiajna, terminat la egalitate de Dinamo, scor 0-0. A comentat și scandările fanilor la adresa sa, fiind unul dintre cei mai apostrofați jucători, asta și din cauza faptului că este bănuit că și-ar fi dorit să plece la FCSB. 

"Este urât ce se întâmplă. Se adâncește această criză, nu câștigăm în deplasare deloc. Trebuia să învingem, îmi pare rău, sunt foarte supărat. Nu joc doar eu singur, suntem 11 pe teren.

Fanii nu trebuie să fie cu mine, ci cu Dinamo. Să mă înjure la fiecare meci, dar Dinamo să câștige. Nu trebuie să fie o presiune faptul că ne înjură.

E adevărat că nu ne ridicăm la pretențiile unui club ca Dinamo. Aveau un cântec, că sunt și la bine și la greu lângă noi, din păcate nu l-am simțit în seara asta", a zis Dan Nistor la Look.

Citește și:  VIDEO + FOTO Dezastru în alb și roșu » "Câinii" au fost dominați la Chiajna și n-au scos decât un punct

Scene reprobabile la Chiajna! Dinamoviștii, înjurați de propriii fani + sunete rasiste la adresa lui Cooper

GALERIE FOTO RUPTURĂ TOTALĂ » Ce s-a întâmplat la finalul meciului! Rednic, nervos pe fani: ce directivă le-a dat jucătorilor

Mircea Rednic, atac FURIBUND la adresa lui Bratu: "Nu Negoiță a făcut transferurile și pregătirea!" » Anunță 5 transferuri și dă într-un jucător

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
magic4ever
magic4ever  •  30 Octombrie 2018, 10:20

Nistor esti un mercenar, PLEACA DE LA DINAMO!!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  30 Octombrie 2018, 08:58

Nistoreeeeee, imi esti simpatic zau, si nu ai nici o vina....dar de 11 ani, nu crezi ca am fost doar la rau langa echipa ? Pana cand ? Toate au o limita. Personal de anul trecut de la meciul cu Timisoara din tur, eu nu mai calc pe la stadion. Si ca mine sunt multi. M-am saturat sa va vad nesimtirea, neputinta si jocurile la pariuri.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  30 Octombrie 2018, 05:53

Ce titlu pe astia... "Dar aveau un cântec, azi nu s-a văzut" In primul rand nu e consistent cu continutul articolului. Apoi, conform hartiei de impachetat, cantecul se vede nu se aude.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează