FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Nistor se ține de surprize » Detalii de ultimă oră: când revine decarul "câinilor" pe teren

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 09:39

Dan Nistor va reveni de luni la antrenamentele normale ale lui Rednic, iar dacă nu vor apărea complicații, poate fi titular cu Gaz Metan.

Surprize, surprize! Ieșit accidentat în Derby de România, de l-a panicat și pe Mircea Rednic, care spunea: "Din cauza terenului execrabil, îl pierdem pentru 2-3 săptămâni", Dan Nistor va reveni mult mai devreme decât se preconiza.

Mai exact, de luni începe antrenamentele normale cu dinamoviștii și poate chiar să joace vineri, cu Gaz Metan Mediaș. Astfel, roș-albii nu trebuie să ia în calcul să evolueze fără căpitanul echipei, un fotbalist pe care același Rednic l-a recomandat ca fiind printre puținii cu personalitate din lotul pe care l-a moștenit.

Nistor a ratat un singur meci în acest sezon pentru roș-albi, cel cu Dunărea Călărași (1-1), din cauza unor probleme medicale. Doar în două partide n-a fost integralist, în rest are toate minutele jucate în alte 12 runde. 

5 goluri și 3 assist-uri are Dan Nistor în 16 meciuri pentru Dinamo în toate competițiile acestei ediții

 Ce e cu Zenke

Simon Zenke n-a jucat în amicalul cu Chiajna, însă fotbalistul care a debutat deja contra FCSB-ului are o scutire din partea staff-ului tehnic. A pierdut primele zile de antrenamente ale săptămânii, după ce-a fost la Paris, să-și rezolve câteva acte pentru șederea în România, de aceea "Puriul" n-a riscat folosirea lui, dorind să-l bage titular cu Gaz Metan. 

CÂND joacă aIT-ATMANE și ALIJI

În amicalul de vineri a evoluat în prima repriză și Rachid Ait-Atmane. Mijlocașul central nu s-a complicat, a jucat simplu, nu și-a asumat riscuri. Sunt șanse reduse ca el să apară titular cu medieșenii, el fiind o variantă pentru viitor. În ceea ce-l privește pe primul jucător transferat de Rednic, Naser Aliji, el s-a resimțit după intensitatea antrenamentelor după ce-a stat aproape jumătate de an. Are probleme musculare și nu a fost forțat. Poate fi o soluție abia după partida de vineri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1087594074662942
Ioan Valeriu  •  18 Noiembrie 2018, 21:37

Daaa, Nistor a evoluat pe un teren execrabil, iar ceilalti 21 sau mai multi fotbalisti au evoluat pe un teren excelent.

rocky2
rocky2  •  18 Noiembrie 2018, 21:06
Postat de moartea_din_vaslui pe 18 Noiembrie 2018, 15:23

Nistor e un ghivecist de seamă.

Nu-l mai vrea ciobanul la clona suburbană?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Noiembrie 2018, 19:48

e bine, e singurul pe la mijloc acolo care mai misca si mai da o pasa buna. astia veniti acum o sa fie apti de joc in primavara, cand s-ar putea sa fie prea tarziu...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close