FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Noi detalii despre oferta primită de Budescu: "Salariul este apropiat de suma de transfer"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 12:41

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Constantin Budescu este dorit de  formația din Arabia Saudită Al-Shabab Riyadh. 

Impresarul Bogdan Apostu, cel care a adus oferta, a dat noi detalii despre posibila plecarea a lui mijlocașului de 28 de ani de la Astra.

"Arabii vor să plătească clauza de reziliere, de 750.000 de euro. Rămâne să vedem acum dacă ajungem la un numitor comun și cu Budescu pentru că nu e ușor. El are pretenții destul de mari, dar are calitate peste medie și este justificat acest lucru.

Salariul oferit este mult peste ceea ce am citit că poate să ofere Steaua. E aproape de 3 ori mai mult. E un salariu apropiat de suma de transfer. Depinde ce își dorește Budescu. El a mai refuzat astfel de oferte. E decizia lui și trebuie respectată, indiferent care va fi ea", a spus Apostu la TV Digi Sport.

Budescu are o clauză de reziliere de 750.000 de euro și este dorit și de FCSB. În acest sezon, Budescu a reușit 13 goluri
și 19 pase decisive în acest sezon, în toate competițiile.

1.500.000 €este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  28 Mai 2017, 15:16
Postat de andrei.f pe 28 Mai 2017, 12:54

Budescu e un jucător bun dar, totuşi, să pierzi cupă cu Voluntariul arată că nu e chiar de Steaua. Mai bine să plece la cămile, cu baragladina cu tot !

te inseli, taman pt. steaua e bun. are toti fostii coechipieri cu care stie jocul. budescu e un jucator tehnic, dar are nevoie de mult suport, sa aiba cu cine juca. la arapi echipele, de obicei, sunt de stransura. budescu langa alibec si ceilalti de la astra, ar face mult mai bine decat intr'o echipa in care nu stie pe nimeni si nu e stiut de nimeni. ca'n china. mai bine ar pune mana hagi pe el. dar e prea zgarcit makedonu', mai rau ca al din pipera.:-)

andrei.f
andrei.f  •  28 Mai 2017, 12:54

Budescu e un jucător bun dar, totuşi, să pierzi cupă cu Voluntariul arată că nu e chiar de Steaua. Mai bine să plece la cămile, cu baragladina cu tot !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează