FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi detalii despre ultimele transferuri făcute de Dinamo: "Sunt șanse mari" » Mesaj acid al unui fost antrenor: "Vai și amar de capul nostru"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 14:41

Dinamo a închis mercato de iarnă prin transferurile lui Gabi Torje și Antun Palici. Croatul a primit ieri rezultatele testelor medicale și i-a fost înregistrat contractul valabil până în iunie 2019. Cei doi au șanse mari să joace cu FCSB, pe 18 februarie. În plus, Torje ar putea apărea și contra Chiajnei, luni.

Cei doi sunt la antrenamente intensive, în așa fel încât să fie apți pentru Derby de România de pe 10 februarie. Torje chiar mai devreme. "Sunt șanse mari ca amândoi să joace cu Steaua. Au intrat deja într-un program normal cu echipa, se pregătesc și suplimentar, așa că probabil pe Gabi o să-l vedeți și în partida cu Chiajna. Antun muncește din greu și sper ca la derby să fie apți amândoi din punct de vedere fizic", a comentat Ionel Dănciulescu, directoul sportiv al lui Dinamo.

Țălnar: "Vai și amar de capul nostru"

Cornel Țălnar,  fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre Gabi Torje și despre situația "câinilor".

"Eu l-am adus în 2008 pe Torje la Dinamo, dar în ultimii doi ani n-a prea jucat, iar în iarnă n-a făcut pregătirea. El poate fi în formă în 2-3 săptămâni, doar să nu fie prea târziu. Iar faptul că Palici a jucat atât de puțin în toamnă spune ceva, că nu mai simte jocul cum trebuie.  Îi mai trebuie timp ca să ajungă iar în formă. Sunt nume care sună bine, numai că nu știu dacă vor prinde play-off-ul.

Jocul scârțâie. Dinamo, din nefericire, are cea mai slabă apărare de când știu eu acest club! Vai și amar de capul nostru, până la urmă. Orice atac al adversarului chinuie echipa și e gata oricând să pice golul în poarta", a declarat pentru Gazeta Sporturilor Cornel Țălnar.

"Și pe Torje, și pe Palici i-am adus să joace. Știu că nu sunt sută la sută pregătiți, dar la experiența lor trebuie să poată 60%. Au posibilitatea de luni să ajute și ei cât de cât. Dacă facem 7 puncte în ultimele 3 etape, vom fi în play-off. Și sunt convins că vom fi acolo, eu zic că vom scoate punctele alea"Dănuț Lupu

4 meciuri a jucat Palici în toamnă pentru Mouscron

18 partide a strâns Torje în toamnă pentru Karabukspor, înscriind 4 goluri și oferind două pase decisive

10 fotbaliștiai roș-albilor au contractele până în vară: Penedo, Brănescu, Marici, Oliva, Nica, Romera, Monroy, Torje, Bokila și Nemec

8 jucătoriau fost aduși în această iarnă la Dinamo: Torje, Palici, Nistor, Pesici și Monroy, plus D. Popa, M. Popescu și Olteanu, reveniți după împrumuturi 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close