FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noi ordine pentru Dică de la Becali: "I-am spus că vreau bani, nu performanță" + Cum era să ajungă Alibec la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 11:12

Gigi Becali a anunțat astăzi că-l interesează mai mult să producă bani din fotbal decât să aibă mari performanțe și i-a dat noi ordine antrenorului Nicolae Dică.

"Am adus 200 de milioane de euro din transferuri și competiții europene. Așa a putut Consiliul de Administrație. FCSB are 75% coeficient UEFA și toate celelalte au 25%. Eu i-am spus lui Dică așa: «Bă, Dică, eu vreau bani din fotbal. Dacă vrei performanță du-te în altă parte».

Dar eu vă zic ceva. Ca să faci performanță trebuie să faci mai întâi bani. I-am mai spus lui Dică așa: «Bă, dacă vreau bani mie trebuie să-mi bată lovitură liberă Moruțan, Man sau Tănase. Așa le crește cota cu un milion, două«. Cum să-mi bată mie fundașii centrali lovituri libere?", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Alibec dorit de CFR Cluj

Gigi Becali a dezvăluit apoi că Denis Alibec a fost foarte aproape de CFR Cluj, însă rezilierea contractului lui Edward Iordănescu l-a împins pe petronul ardelenilor să oprească mutare. În cele din urmă, atacantul a ajuns la Astra în schimbul unui milion de euro.

"M-a sunat Puiu Iordănescu pentru treaba aia care a apărut că din cauza mea a plecat Edi de la CFR. Eu cu Nelu Varga am vorbit de două ori. Prima dată m-a sunat cineva de la CFR și mi-a spus că-l vrea pe Alibec. Am sunat eu la Nelu Varga și l-am întrebat dacă-l vrea pe Alibec. I-am cerut 1,4 milioane pentru că e concurentul nostru. Mi-a spus «Nea Gigi, lasă-mă până mâine, că i-am dat afară pe toți". Am întrebat pe care toți? «Pe toți în frunte cu Edi și Copilu».

"Mă supraestimați pe mine. Ați spus despre mine că eu l-am dat afară pe ăla de la Voluntari, Ionel, Ionel...cum îl cheamă. Ionel Ganea, da. Eu nu vreau să fac rele. E adevărat că Pandele m-a întrebat dacă să-l aducă pe Andone. I-am zis că dacă-l pune pe Andone nu va mai avea probleme. M-a întrebat după ce l-a pus pe Andone. Sunt prieten cu Andone, stă în Pipera, mai vine pe la mine, îi mai dau niște brânză. A cumpărat și niște terenuri de la mine. Mâine cred că-l dau pe Benzar la Voluntari, că m-a întrebat Andone dacă i-l dau" Gigi Becali

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  02 August 2018, 20:42
Postat de vlad.dracul pe 02 August 2018, 18:15

"Să fie cu bani, să fie cu Becali"...

Asta sigur v.a fi cel mai bogat Mort din cimitir.........[

poison_4
poison_4  •  02 August 2018, 18:53

Inca o dovada ca FC FCSB este doar o porcarie de echipa si nu Steaua Bucuresti, echipa de traditie, axata pe performanta interna si pe plan european.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  02 August 2018, 18:15

"Să fie cu bani, să fie cu Becali"...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează