FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi tensiuni la Dinamo? Dănciulescu s-a luat de Nistor în direct la TV: "Supărarea a fost enormă"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 19:46

Ionel Dănciulescu, directorul general al celor de la Dinamo, a vorbit în această seară despre declarațiile dure oferite de Dan Nistor după înfrângerea de la Mediaș, 2-3. Danciu e de părere că discursul căpitanului ar fi trebuit să aibă loc în vestiar, nu la TV. 

"Supărarea a fost enormă. Florin Bratu a fost foarte supărat după acest meci. Discursul lui Nistor ar fi trebuit să aibă loc în vestiar. Acolo ar fi trebuit să rămână.  La nervi, există riscul să spui lucruri pe care nu ar trebui să le spui. Nu va fi amendat. Nu-i închid gura lui Nistor, Doamne ferește! Dar trebuie să fii mai ponderat și mai atent. 

Nu vorbim doar despre cei 4 fundași. Vorbim de întregul bloc funcțional al echipei. Dacă pretinzi că ești o echipă care vrea să facă performanță, nu se poate să conduci cu 2-1 și în câteva minute să primești două goluri. E paradoxal că înscrii de 5 ori în deplasare și obții un singur punct. S-a lucrat foarte mult săptămâna trecută la fazele fixe și la defensivă, dar apoi mai intervine și calitatea individuală a jucătorilor", a spus Dănciulescu, la TV Digi Sport .

Dinamo a pierdut luni seara pe terenul lui Gaz Metan, 2-3, după ce a condus cu 2-1. Florin Bratu a fost trădat însă de defensivă, iar "câinii" au ratat șansa de a urca pe primul loc pentru prima oară în ultimii doi ani. 

Citește și: Și-a luat în serios rolul de căpitan! Dan Nistor și-a desființat colegii: "La antrenament toți driblează, la meci au emoții! Să stea acasă, e inadmisibil"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
2230842110493743
Radyobucurestifm Radyobucurestifm Radyobucurestifm  •  08 August 2018, 03:37

salut ma numesc madalin eu sunt un fan fforte inrait pentru ce comenteszi la adresa lui nistor dane are dreptate aprope tot lotu au fost varza sincer au fost penibili uni din jucatori nu stie ce insemna dinamo pacat ca nu mai e cristi borcea de cati ani am mai fost pe locul 3 cel putin

danirovl
danirovl  •  08 August 2018, 00:15

Mai pe scurt,nistor a vrut sa spuna ca nu are cu cine sa joace...in afara de 1 sau doi jucatori,restul sunt la nivel de juniori(greu cu preluare din prima!!!)din cauza asta fac fata portughezi din liga 4 la noi...au elementele de baza ale fotbalului. 70 la suta din romanii care joaca aici au carente mari exact la elementele de baza!!!!!!!!!.

jim_raynor
jim_raynor  •  07 August 2018, 23:54
Postat de bianconerri pe 07 August 2018, 22:55

Dar cupa ligii câștigată cu Gâlcă o socotești la trofee?

pai nu era el cu cvadrupla? :))))))))))))))))) ilogicul ala le suceste dupa mintea lui bolnava...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează