FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Noi tensiuni la Viitorul! Hagi a răbufnit și s-a luat de propriii suporteri: "Săracul de mine, am venit la Constanța și nu sunt apreciat, jucăm un fotbal de 2 lei"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 09:07

Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, și-a criticat propriii suporteri pentru asistența scăzută de la meciul cu Concordia, 3-0 reproșându-le acestora că e asaltat de indicații tactice pe parcursul meciurilor.  

"Nu înţeleg. În ultimii trei ani la Constanţa se joacă fotbal. O echipă bună. Mai e şi un manager pe acolo, pe care îl cheamă cum îl cheamă. S-a născut aici şi a investit în fotbal, la el acasă. Mă aşteptam să fie mai mulţi suporteri. Am ieşit campioana României şi avem mai puţini spectatori.

Nu ştiu ce se întâmplă la Constanţa. E oraşul unde m-am născut, unde am crescut. Facem lucruri extraordinare pentru a atrage suporterul la stadion. Săracul de mine, am venit la Constanţa şi nu sunt apreciat. Mi-e greu să umplu un stadion, jucăm un fotbal de 2 lei. Am văzut că unii îmi fac şi echipa, ţipă din tribune ca să fac schimbare", a răbufnit Hagi, potrivit TV Telekom Sport. 

"Vedem ce ne aduce Moș Crăciun. Eu mai am cel puțin 6 luni aici, dar pentru unii jucători meciul cu Chiajna poate fi ultimul meci la Ovidiu" Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Vezi și: Hagi anunță plecări de la Viitorul + Tensiuni mari între vedetele echipei

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
blocatu
blocatu  •  11 Decembrie 2017, 11:54

nu a fost nici o ruptura! Hagi, chiar putin inaintea startului de campionat, a dat Farului cativa jucatori! doar ca asta, e doar o clona, ca multe altele! Fc Farul a murit ! echipa aceasta este ssc farul constanta, facuta de suporteri si spirjinita de fosti jucatori! Grigoras este antrenor! sunt in discutii cu consiliul local sa preia emblema, stadionul si palmaresul(nu ca ar fi cine stie ce!) dar se lovesc de aceleasi refuzuri de care s-a lovit Hagi cand a vrut sa o ia!La constanta nu se vrea!

blocatu
blocatu  •  11 Decembrie 2017, 04:31
Postat de Dragos Bargaoanu pe 10 Decembrie 2017, 10:35

Bre!Matale joci la Ovidiu, în mijlocul tarlalei.Printre ciulini şi oi.Echipa Constanței este FARUL, nu Viitorul!Ce te tot plângi ca o babă!Asta ai vrut, asta ai!

gresit! inainte de a incepe proiectul Viitorul, Hagi a incercat sa preia echipa fanion a orasului! dar s-a lovit de refuzuri! dracu` stie de ce, echipa era pe buza prapastiei !probabil au considerat, romaneste, ca mai bine sa moara capra decat sa o dam vecinului! adica de ce sa aiba Farul stadion, echipa cu titlu acum si meciuri frumoase, Constanta nu merita asta! culmea e ca cei care au facut-o nici nu aveau treaba cu fenomenul, a fost doar rautate! mentalitatea lui peste ,"de ce sa io dam machidonului ala?"

2092449174374841
Gavril Nagy  •  10 Decembrie 2017, 17:19

Ar trebui sa va hotarati unde vreti huliganii ,pe stadion sau la proteste?Sunt cam la aceeasi ora.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează