FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noile achiziții ale lui Dinamo și-au ales numerele pentru reluarea sezonului » Cine e noul decar al echipei + ce număr i s-a pregătit lui Palici

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 16:23

Dinamo s-a înțeles astăzi cu Gabriel Torje, iar în perioada următoare sunt șanse mari să se concretizeze și repatrierea croatului Antun Palici.

Dacă Torje a ales să poarte tricoul cu numărul 22, cel pe care l-a avut și între 2008 și 2011, lui Palici i s-a pregătit deja numărul 7, rămas vacant după plecarea lui Filip.

Dan Nistor, revenit și el în această iarnă, va deveni noul decar al echipei după ce Bokila a fost pus pe lista de transferuri.

Ivan Pesici va lua tricoul cu numărul 9, în timp ce Monroy va avea numărul 8.

Și jucătorii reveniți de la cluburile unde au fost împrumutați și-au ales numerele: Daniel Popa va avea numărul 19, Mihai Popescu numărul 2, în timp ce Olteanu va avea numărul 15.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
vernic
vernic  •  02 Februarie 2018, 18:39

Grande DINAMO.GRANDE NEGOITA FORZA DINAMO.DACA INTRAM IN PLAY OFF VOM CASTIGA CAMPIONATUL DINAMO CAMPIOANA.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Februarie 2018, 18:21

Dar ce te faci daca vine fara butoane? O sa-l injurati ca pe Negoita?

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Februarie 2018, 17:39
Postat de boboc331 pe 02 Februarie 2018, 17:25

Cea mai buna perioada de transferuri de când este Negoiță. Foarte foarte bune... Bravo la toți care au fost implicați (încă un atacant dacă este posibil Lulaku sau Bilinski ar fi super). Nea Vasile ai mierlito dacă nu o scoți la capăt cu asemenea lot.

zexi, iar esti incantat ? :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează