FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 0-0

Note GSP » "Cărătorul de mingi" a fost printre cei mai buni! Cum s-au descurcat jucătorii desființați de Dinu după FC Botoșani - Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 09:08

FC Botoșani și Dinamo s-au anihilat reciproc și au terminat la egalitate, 0-0, după un meci în care ambele formații au avut șansa victoriei.

Jocul a fost unul echilibrat, cu ocazii la ambele porți. Cei mai buni jucători de pe teren au fost portarii celor două formații, Alberto Cobrea, FC Botoșani, și Jaime Penedo, Dinamo. Ambii au avut intervenții bune și fiecare a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

Fundașii  Giorgos Katsikas și Nicolae Mușat au fost cei mai slabi fotbaliști. Ambii au fost eliminați și au fost notați cu 3. Evoluție dezamăgitoare a avut și atacantul celor de la FC Botoșani, Daniel Popa, jucător împrumutat de la Dinamo. Acesta a primit nota 4.

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a fost notat cu 6, la fel ca și Costel Enache, tehnicianul lui FC Botoșani.

cum au evoluat jucătorii atacați de Cornel dinu

După meci, Cornel Dinu a avut o serie de atacuri la adresa jucătorilor dinamoviști, pe care i-a criticat pentru evoluția avută. (Vezi detalii)

May Mahlangu, pe care Dinu l-a numit "cărător de mingi", a fost printre cei mai buni dinamoviști, primind nota 6. Paul Anton, comparat cu Mărgăritescu pentru modul în care "îl atinge iarba pe șort", a fost notat cu 5, la fel ca și Nascimento, mijlocașul trimis de Dinu la meciuri de ping-pong.

Bokila, despre care Dinu a spus că "aleargă ca un struț", și Rivaldinho, numit "calamitate a atacului", au primit nota 4, respectiv 5.

Citește și: FOTO Cum arată piciorul lui Hanca după intervenția lui Mușat » Ce mesaj a avut dinamovistul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  24 Octombrie 2017, 13:49

Un fotbalist jalnic:cotonogar inrait, i se permitea pt ca juca pt echipa militziei si a securitatzii. In meciuri internatzionale umilit. Purta plete, deshi era strict interzis asa ceva. Pe cei care aveau parul lung, militzienii ii adunau, dusi la militzie, tunsi chilug si amendatzi. Lui cornel dinu i s-a permis sa poarte plete. Antrenor comic. Comentator jenibil. Sa ne traiesti 100 de ani cornel dinu. Dar fara comentarii!

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  24 Octombrie 2017, 12:13

Ratatu si frustratu de C Dinu a ramas la fotbalul din curtea scolii. Un *** cu aere de filozof care ne plictiseste mereu cu bazaconiile lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Octombrie 2017, 11:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează