FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - FCSB 1-2

Note GSP » Coșmar în defensiva FCSB! Cum au jucat steliștii în meciul cu Juventus și cine s-a remarcat

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 09:25

FCSB a câștigat cu emoții meciul cu Juventus București, 2-1, după ce echipa adversă a ratat un penalty în minutul 90+5.

Jucătorii lui Nicolae Dică a avut o evoluție modestă, cei mai buni jucătorii fiind portarul Florin Niță, Romario Benzar și Dennis Man. Fiecare dintre aceștia a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

Cel mai slab stelist a fost fundașul portughez, Artur Jorge, aflat la debut. Fundașul a marcat în proprie poartă, în secunda 14, și a fost notat cu 3. Și Dragoș Nedelcu a jucat dezamăgitor, fiind notat cu 4.

Călințaru, fundașul celor de la Juventus, care a ratat un penalty la ultima fază a primit nota 2. Antrenorul stelist Nicolae Dică a primit nota 7, în timp ce Daniel Oprița a fost notat cu 6.

screenshot 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
liviuemil
liviuemil  •  20 August 2017, 14:02
Postat de nebraska pe 20 August 2017, 10:30

Ce stelisti ba dezinformatorilor daca a jucat fcsb? Pseudoziaristi.

Ne ...aia pe comentariul tau!!!!

ares123
ares123  •  20 August 2017, 11:18
Postat de nebraska pe 20 August 2017, 10:30

Ce stelisti ba dezinformatorilor daca a jucat fcsb? Pseudoziaristi.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  20 August 2017, 11:11

Cred ca faceti prea mult tam tam. FCSB a jucat cu o structura experimentala, in care unii nu au jucat de mult ( Filip), altii au venit de 2 zile (Jorje) altii au jucat unde...n-au mai jucat ( Pleasca si Nedelcu). Au batut si asa, o formatie, nou promovata....care ,inca "se cauta". Penalty-ul din final a fost cortect acordat , dar Calintaru ...si-a batut joc. In astfel de cazuri, iei un colt si dai tare, pe jos. Nu il inteleg pe Oprita, renunta, fara sa fie dat afara ( sau ....simtea el ceva...)_ Notele voastre, ca de obicei sint cam aiurea. Logic punctajul ar trebui sa fie : 1-foarte slab, 2, slab, 3, - satisfacator, acceptabil, 4.-bine si 5 foarte bine. Asa la voi notele 1, 9, si 10 ...nu se acorda !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează