FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

Note GSP: Filipe Teixeira, omul meciului FCSB - CFR Cluj! Cine a dezamăgit + ce notă a luat jucătorul lăudat de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 09:04

FCSB s-a impus în meciul cu CFR C luj, 1-0, în ultima etapă din play-off, după un joc spectaculos și cu ocazii la ambele porți.

Filipe Teixeira, aflat cel mai probabil la ultimul meci în tricoul celor de la FCSB, a fost cel mai bun jucător al meciului. Marcatorul singurului gol, din foarfecă, a fost notat cu 8 de Gazeta Sporturilor.

Evoluții apreciate au avut și portarul Andrei Vlad, care a avut mai multe intervenții bune, Dennis Man, care a obținut un penalty, și Florin Tănase. Cei trei au primit nota 7.

„Mi-a plăcut foarte mult de Andrei Vlad. Nu a avut emoții. El o să apere de la anul”Gigi Becali la TV Digi Sport

Atacantul Ioan Hora, care a ratat un penalty, și mijlocașul Olimpiu Moruțan au fost cei mai slabi de la FCSB și au luat 5. Cel mai bun jucător de la CFR a fost fundașul Kevin Boli, singurul notat cu 7.

Mihai Teja a luat nota 7 la ultima partidă ca antrenor la FCSB, în timp ce Dan Petrescu a primit 6.

note fcsb cfr cluj

Citește și:

Gigi Becali dezvăluie ce răspuns i-a dat azi Edi Iordănescu: „Vreau un antrenor creștin la echipă!” + „Un tehnician foarte mare m-a sunat să bem o cafea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vasy86le
vasy86le  •  20 Mai 2019, 11:04

Teixeira, unul dintre cei mai buni fotbalisti din *** asta de campionat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digei
digei  •  20 Mai 2019, 10:58

Man a fost printre cei mai slabi.

dora
dora  •  20 Mai 2019, 10:14

Iar se imbata Gigi cu apa chioara. Vlad a lui a avut cateva ezitari. Plus noroc sa il nimereasca vreo 2 mingi ori sa nu nimereasca Clujul poarta. Da, avand in regula noua regula U 21, poate va fi titular in Liga 1.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează