FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Noua nestemată din Liga 1 e dorită de AS Roma! Italienii se duelează cu FCSB și CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 12:11

AS Roma a intrat pe fir pentru transferul lui Hervin Ongenda de la FC Botoșani, jucător dorit și de FCSB, și CFR Cluj.

Francezul a avut evoluții apreciate, iar presa din Italia anunță că jucătorul a ajuns în atenția lui AS Roma, la fel cum și Dennis Man e urmărit îndeaproape de semifinalista ultimei ediții a Ligii Campionilor.

"În atenţia directorului sportiv Monchi se află Hervin Ongenda, fotbalist francez de 23 de ani, care acum joacă la Botoşani. Roma l-a monitorizat şi în trecut, dar acum interesul pare a fi din nou real, după ce Ongenda a avut evoluţii foarte bune, la Botoşani", scrie forzaroma.info.

Sursa citată scrie că prețul cerut de moldoveni, puțin peste un milion de euro, e unul la îndemână pentru AS Roma. Presa din Italia susține că și Udinese, și SPAL, două formații din Serie A, îl urmăresc pe Ongenda.

Ongenda poate evolua pe orice post din ofensivă, însă cel mai bun randament îl dă pe flancul stâng.

Francezul de 23 de ani, cu 11 meciuri pentru PSG, încă se mai află în căutarea formei pe care a avut-o la un moment dat și a cotei excelente de care beneficia.

La Botoșani a adunat 14 partide și 2 goluri în campionat.

Citește și: FCSB și CFR Cluj se luptă pentru doi jucători din Liga 1! Unul e gata să părăsească echipa, iar pentru celălalt se cere peste 1 milion de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
749913671784643
Razvan Marcel  •  24 Noiembrie 2018, 00:14

Are talent, dar nu ma convins cu nimik.

luis1907
luis1907  •  22 Noiembrie 2018, 15:48

Ce duel ziaristi de doi bani.Daca Roma il vrea ,il are in secunda doi.Cat de nesimtiti puteti fi ,cu astfel de titluri.Nu suntei jurnalisti,doar fituicari de joasa speta.

magic4ever
magic4ever  •  22 Noiembrie 2018, 13:52

Ce nestemata rara mai este si Ongenda? Rubin, safir, diamant? Este o gluma de fotbalist...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează