FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Noul antrenor al Concordiei are un obiectiv îndrăzneț: "De ce să nu visăm?" + Ce le cere jucătorilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 13:47

Dorinel Munteanu (50 de ani) a fost prezentat oficial astăzi la Concordia Chiajna în cadrul unei conferințe de presă în care le-a transmis jucătorilor ce cerințe are de la ei și a transmis noul obiectiv al echipei.

"Am preluat această funcție fără ezitare. Am urmărit câteva jocuri ale Concordiei și am încredere în jucători. Lotul de jucători a reprezentat un lucru decisiv în decizia mea. Există dorință de afirmare din partea lor. Sper să nu mă dezamăgească. Jucătorii trebuie să respecte, să fie disciplinați. Atunci vor fi prietenii mei. Dacă nu fac acest lucru, cu părere de rău vă spun că se vor întâmpla lucruri neplăcute.

Obiectivul nostru e o clasare cât mai aproape de play-off și, de ce să nu visăm, chiar la play-off. Pentru Concordia campionatul a început de ieri. Jucătorii trebuie să fie uniți", a declarat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu și-a început cariera de antrenor în 2005, la CFR Cluj, apoi le-a mai pregătit pe FC Argeș, FC Vaslui, U Cluj, Steaua, Oțelul, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Gabala, Astra și FC Zakho.

2 trofee are Dorinel Munteanu în palmares, ca antrenor, titlul şi Supercupa României, ambele cucerite în 2011 cu Oțelul Galați.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
984245151633188
Andy Gibi  •  18 Septembrie 2018, 14:39

Nu sta 7 etape

magic4ever
magic4ever  •  18 Septembrie 2018, 14:15

Succes Dorinel Munteanu! Joaca cu Batin & Pena titulari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează