FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / FCSB

Noul patron al FCSB, declarații bombă după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea! Vrea să se împace cu CSA Steaua

Vasile Geambazi (stânga) este încă din 2005 la FCSB
Vasile Geambazi (stânga) este încă din 2005 la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 18:45

Gigi Becali a anunțat ieri că renunță la FCSB în favoarea nepotului său, Vasile Geambazi, cel care este încă din 2005 în acționariatul FCSB-ului.

Contactat de ProSport, Vasile Geambazi a vorbit despre planurile de viitor pe care le are cu formația roș-albastră, în discuție intrând chiar și o posibilă negociere cu Clubul Sportiv al Armatei în vedere numelui Steaua.

"Instanţa a zis un singur lucru, că SC FCSB SA nu poate folosi numele ”Steaua Bucureşti” fără acordul Ministerului Apărării Naţionale. Asta a câştigat Florin Talpan, a exclus numele ”Steaua Bucureşti” din Europa şi din Liga 1, apare ”FCSB” acum.

Credeţi că cineva are o problemă cu formarea echipei Armatei? Eu vreau binele fotbalului, aşa putem creşte. E greu ca Steaua lor să promoveze, fără investiţii nu poţi face asta. Sau poate că pot promova în liga a treia, dar de acolo e şi mai greu", a zis Geambazi.

Acesta a anunțat că nu are nicio intenție de a folosi FCSB 2 ca instrument de a încurca Steaua în Liga a 3-a în cazul unei promovări a formației din Ghencea: "Eu nu am FCSB 2 ca să încurc pe cineva sau ca să opresc pe cineva. Eu am FCSB 2 ca să îmi cresc tinerii jucători", a zis Geambazi pentru ProSport.

Când crede că a intervenit CSA Steaua

Vasile Geambazi știe de ce Clubul Sportiv al Armatei a decis să-și facă echipa. Face chiar o comparație pe seama acestui subiect.

"CSA nu a procedat corect. Să fac o paralelă. CSA e un părinte amărât care l-a dus la orfelinat pe copilul pe care nu a avut cu ce să-l crească. Copilul fiind secţia de fotbal", a explicat Geambazi.

Propunere către MApN

Întrebat de ProSport dacă are de când să facă o propunere de reluare a colaborării, așa cum a fost în 2015:

"Totul depinde de MApN! Ei trebuie să îmi dea voie să folosesc numele Steaua. Brandul FCSB e inventat din 2008 sau 2009 de Bobby Durbac, de pe vremea în care aveam magazinul, revista cu sigla FCSB. Mergeau în paralel. Folosim acum FCSB pentru că nu am acordul MApN. Desigur că îi voi aborda. Mi se pare normal.

Din păcate, până când nu se conving că nu pot câştiga despăgubirile de 37 de milioane, nu se poate să avem o discuție".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
albalbastru72
albalbastru72  •  20 Aprilie 2018, 13:16

Nu e normal ce face Becali,sa mergi cu 20 de dolari in buzunar la un restaurant de 5 stele,sa comanzi la greu si sa ceri si la pachet dar sa nu platesti nota.Pai bai gheorghe care esti tu gheorghe,plateste-ti datoriile,lichideaza clubul si pe urma preda cheile lui geambasul ala de la ce mai ramine.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  20 Aprilie 2018, 12:52
Postat de Abigail Laslas pe 19 Aprilie 2018, 23:02

ia-ti ba o tastatura care stie sa scrie :))))))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  20 Aprilie 2018, 09:44
Postat de Eugen Qy pe 20 Aprilie 2018, 05:58

Cum va place sa sustineti pe acesti escroci ? Oameni care injura in direct la TV, sar la bataie, pun bodyguarzii sa sara la bataie, pun personalul din subordine sa sara la bataie, cand nu le convine CEVA, ataca verbal, in toate felurile, femeile mai ales, dar si copiii, fac tot felul de ilegalitati cu terenuri, mai ales, dar si cu institutii ale Statului, cu frf, lpf, arbitrii, Valize . Declaratii sforaitoare la TV, la radio, Declaratii antisemite, xenofobe, antimaghiare etc, desi are de aparat IMAGINEA CELUI MAI TITRAT CLUB DIN INTREAGA ISTORIE FOTBALISTICA A ROMANIEI ! Farisei in cel mai inalt grad, folosindu-se de numele Domnului in scop ELECTORAL, insa facand faptele DIAVOLULUI !????????????

Obsedatule,noi sustinem echipa,nu ne intereseaza cine e patron,pe cand voi,o sustineti numai daca e csa la mijloc!voi sustineti unitatea militara,nu echipa Steaua!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează