FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu e nicio glumă! Buget incredibil pentru Dinamo în sezonul viitor » Obiectivul este unul șocant

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 17:17

Nu e nicio glumă şi vine şi confirmarea. Poate fi interpretat ca un buget de austeritate sau al unei formaţii care şi-a propus, în ediţia 2018/2019, salvarea de la retrogradare, fiindcă Dinamo va trebui să se încadreze în anul competiţional viitor în doar 3 milioane de euro!

Oficialii din Ştefan cel Mare vor anunţa public bugetul, în scurt timp, unul al unei formaţii de Liga 1 care se luptă pentru supravieţuire în prima divizie.

Va rămâne la 3 milioane de euro dacă nu vor sosi alţi investitori la Dinamo sau dacă Ionuţ Negoiţă nu va vinde clubul, aşa cum s-a vorbit în ultimele luni, informează TV Digi Sport. Verbal au fost multe negocieri, rămâne de văzut dacă se va trece la fapte, ceea ce ar putea "elimina" obiectivele minimaliste la unul dintre cele mai mari branduri ale României.

Taie salariile în două!

Bugetul de 3 milioane de euro pe sezon vine imediat după ceea ce oficialii dinamovişti au numit "cel mai mare buget al ultimilor ani" - sau cel puţin în era Negoiţă -, 7 milioane de euro, sau "peste 7 milioane de euro", cum au spus în mai multe rânduri Alexandru David şi Ionel Dănciulescu.

Ratarea play-off-ului, eşecul din Cupa României, un sezon dezastruos, toate acestea vor duce la micşorări salariale, la impunerea unor condiţii financiare drastice pentru echipă. Va suferi toată lumea.

Conform informaţiilor GSP provenite din interiorul grupării, bugetul lunar de salarii nu va mai depăşi 100.000 de euro! "Există pericolul ca nici măcar această limită să nu se atingă", au spus cei mai pesimişti. Dănciulescu declarase, zilele trecute, la DigiSport că în acest moment există un buget salarial lunar de 140.000 de euro. A atins şi 160.000 de euro în startul campionatului. Doar că din proximul sezon nu va mai exista salariu mai mare de 8.000 de euro şi aceasta în situaţii excepţionale! 

"Din ce-am vorbit cu preşedintele David şi din ce ştiu, în sezonul viitor plafonul salarial va fi mult mai mic decât e acum, 140.000 de euro net. Plus că acum mai sunt bonusurile de performanţă"
Ionel Dănciulescu, director general Dinamo, săptămâna trecută

"Pentru viitorul sezon nu mai vorbim de o clasare în primele 3 sau campionate sau trofee. Ne setăm obiectivul în funcţie de lotul pe care-l vom avea, format din tineri, chiar dacă acel obiectiv poate fi salvarea de la retrogradare"
Alexandru David, preşedinte Dinamo, în urmă cu două săptămâni

"Asta e realitatea la Dinamo: vom miza mai mult pe tineri! N-o să mă împac cu ideea că trebuie să ne salvăm de la retrogradare, misiunea mea e să creez o echipă la Dinamo. Nu va mai fi buget de 7 milioane de euro, nu vor mai fi banii aceştia"
Florin Bratu, antrenor Dinamo, săptămâna trecută

34 de trofeesunt în vitrina clubului, al doilea ca performanţe din România: 18 campionate, 13 Cupe ale României şi 2 Supercupe, plus o Cupă a Ligii

11.000 €este salariul cel mai mare, în acest moment, la Dinamo, cel al lui Nemec. Următorii sunt Torje, Salomao, cu câte 10.000 de euro, Hanca şi Katsikas, câte 9.000 de euro

9 jucătoripleacă sigur din vară, le expiră contractele: Penedo, Brănescu, Katsikas, Marici, Romera, Nica, Monroy, Nemec şi Torje

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
102031457272119
Radu Fifea  •  28 Martie 2018, 06:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adyy25
adyy25  •  27 Martie 2018, 22:22

Lasa ma ca galeria ii sustine in continuare si vor suferi langa ei...... Ce sa va urez, suferinta usoara!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  27 Martie 2018, 21:54

Pai daca nu se claseaza in primele 3, cum vor sa promoveze?

Vezi toate comentariile (43)
Comentează