FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - POLI IAȘI 0-0

Nu mai sunt fiii ploii » Ieșenii sunt fericiți că și-au primit o parte din restanțe, iar egalul de la Voluntari, 0-0, îi menține pe prima poziție a play-off-ului

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2017 00:00

Ieri a plouat aproape toată ziua, iar acest lucru s-a văzut și-n jocul celor două echipe.

Gazonul îmbibat cu apă le-a pus probleme jucătorilor, iar Florin Cernat s-a plâns la final: "Nu poți să controlezi balonul pe un asemenea teren. Nu ne prea ajută punctul ăsta, bine măcar că n-am pierdut".

Dincolo, ieșenii n-au avut motive să se plângă. Dimpotrivă! "Ni s-a dat un salariu din cele trei restante și ni s-au plătit 6 luni din cele 10 pe care le aveam de primit pentru plata chiriilor. Am avut discuții constructive cu cei din conducere și sunt sigur că o să fie bine pe viitor. Dacă noi câștigăm, şefii trebuie să aibă grijă de noi", a declarat căpitanul Ionuț Voicu.

Și Grahovac e fericit: "Avem și noi unde să stăm, nu ne mai dă nimeni afară din case. Am scos un punct bun, pe terenul unei formații foarte tari".

În schimb, Claudiu Niculescu a tunat: "Eu sunt obişnuit să câştig, nu sunt deloc mulţumit cu remiza! Pot să mă declar mulţumit doar de atitudinea băieţilor mei, în rest am făcut greşeli mari de tot, care ne pot costa mult pe viitor".

"Adversarii nu ne-au pus în dificultate, dar sunt mulțumit cu acest punct pe care l-am scos. La Iași e o situație dificilă, nu e chiar așa cum ne doream, bine că elevii mei au caracter"
Eugen Neagoe, antrenor Poli Iași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează