FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Numai cine n-a vrut n-a dat gol! Mai mult de jumătate din echipa lui Dinamo a marcat cel puţin un gol cu FCSB

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2017 00:00

FCSB este pe primul loc, Dinamo în urmărire directă, la o distanţă de 5 puncte.

Ultimele întâlniri directe au rănit grav în orgoliu echipa lui Reghecampf, "câinii" marcând o cascadă de goluri în poarta lui Florin Niţă, chiar dacă ultimul Derby de România a fost câștigat de FCSB după mult timp. Şapte dinamovişti, adică mai mult de jumătate din primul "11" al "câinilor", au marcat cel puţin o dată împotriva FCSB-ului în ultimele zece întâlniri directe din toate competiţiile.

Cei trei zmei

Din actuala echipă alb-roşie, Nistor, Nemec, Petre, Hanca, Mahlangu, Nedelcearu şi Palici au marcat în Derby de România. Dintre aceştia, trei fotbalişti au reuşit să înscrie chiar de două ori în ultimele zece întâlniri. E vorba de atacantul Nemec şi de mijlocaşii Dan Nistor şi Sergiu Hanca. Pe lângă cele două reuşite, din penalty, Hanca are şi trei assist-uri împotriva rivalei tradiţionale.

Filip a încurcat porţile

Şi Steliano Filip a marcat în Derby de România, doar că nu în poarta în care trebuia! Fundaşul stânga dinamovist s-a remarcat negativ în remiza FCSB - Dinamo, 1-1, de pe 10 aprilie 2016, când stelistul Adi Popa a trimis prost o minge, iar Filip, poziţionat perfect, a deviat cu piciorul de bază, stângul, direct în propria poartă apărată de Cerniauskas. Printre altele, fundaşul de 22 de ani mai are şi două cartonaşe roşii încasate împotriva roş-albaştrilor.

 nemec hanca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  27 Aprilie 2017, 10:19
Postat de ionutstv pe 27 Aprilie 2017, 09:39

Rapa are mai multe titluri decat tot lotul lui Dinamo.

Rapa le-a luat singur ? sau au mai fost 10-15 pe langa el... Rapa n-a dat nici un gol ca sa fie campion, a stat mai mult pe bara...

ionutstv
ionutstv  •  27 Aprilie 2017, 09:39

Rapa are mai multe titluri decat tot lotul lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează