FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

O formație din Liga 1 ia în calcul o cerere inedită: "Vrem să mai stăm în pregătire prima și a doua etapă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 18:41

Ionuț Popa a declarat că ia în calcul să adreseze o cerere Ligii pentru ca echipa sa să stea în pregătire în primele două etape, având în vedere că ACS Poli a terminat sezonul în perioada în care celelalte formații din Liga 1 au plecat deja în cantonamente.

Tehnicianul se plânge că jucătorii săi au avut doar trei zile libere după barajul cu UTA, pentru rămânerea în primul eșalon, câștigat de timișoreni cu 5-2 la general.

"Mă gândeam să cer să mai stăm în pregătire prima etapă și a doua, să le amânăm, că doar trei zile libere am avut. E diferență mare între prima ligă și liga a doua. Era normal să batem UTA, e diferență mare de valoare", a dezvăluit Ionuț Popa la Sport Total FM.

Antrenorul a vorbit și despre situația sa la echipă și despre transferurile care ar trebui făcute. 

"Mi s-a propus să rămân înainte de baraj, înainte să se termine sezonul, dar le-am spus să se termine sezonul cu bine și mai vedem. Trebuie să aducem 5-6 jucători pentru a-i înlocui pe cei mai bătrâni de care ne vom despărți, că nu vor mai putea ține ritmul la acest nivel", a adăugat Popa.

 Noul sezon al Ligii 1 va începe pe 15 iulie, ceea ce înseamnă că ACS Poli va avea la dispoziție doar o lună de zile pentru pregătirea de vară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
liviuemil
liviuemil  •  17 Iunie 2017, 20:26

Oare FRF si Liga gindesc cu capul sau cu picioarele cind programeaza un campionat?Cu siguranta nu au luat in calcul situatia asta asa cum au facut si regulamentul ambigu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează