FOTBAL  »  Superliga  »  STADION CRAIOVA

O instituție a statului recunoaște că sunt probleme la stadionul din Craiova: "Au fost constatate neconcordanțe"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 16:15

După ce doi ingineri români au declarat că la stadionul din Craiova există probleme prvinind structura metalică, noi informații apar despre arena din Bănie.

Inspectoratul de Stat în Construcții a precizat pentru Gazeta de Sud că sunt anumite probleme, iar o învelitoare a fost demontată, după ce a fost fixată greșit. De asemenea, s-au constatat mai multe neconcordanțe la arenă, care urmează a fi remediate.

"Învelitoarea montată între axele 40 și 41, peluza 2 a fost demontată. Aceasta a fost instalată fără a se monta elementele de prindere a învelitoarei, pe generatoare.

În urma vizitei în șantier, au fost constatate neconcordanțe/deficiențe între geometria structurii metalice proiectate și cea executată. Proiectantul va dispune remedierea sau refacerea, după caz, a acestor deficiențe, prin «dispoziție de șantier» (prin care se va stabili dacă a fost afectată sau nu siguranța lucrării).

ISC a efectuat controale în faze determinante și controale curente în execuție, referitoare la structura din beton armat. La controalele curente au fost constatate deficiențe minore în perioada execuției. Aceste deficiențe au fost constatate în timpul execuției, nefiind recepționate de dirigentele de șantier, și s-au remediat", au declarat reprezentaí ai Inspectoratului de Stat în Construcții.

Citește aici concluziile inginerilor români

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  11 August 2017, 09:00

Bai *** voi cei de la *** nici macar stadion nu aveti.Va laudati cu banii lui ***,dar acei bani sunt bani murdari.Asa ca ciocul mic ca anul acesta iar pierdeti campionatul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  11 August 2017, 01:01

Pina la urma, ca sa nu se darime si sa ucida jumatate din populatzia Craiovei, mai bine il demoleaza-stadionul desigur-si-l construiesc de la O. Ce-i sigur, este sigur! Oare n-ar fi bine sa se ia legatura cu turcii, ca sa-l construiasca dinsii. Daca Dr Poanta cu turcii, cladeshte o mare moschee la bucureshti, de ce n-ar construi o moschee la Craiova si un stadion ultramodern?

915130541905898
Gabi Simon  •  10 August 2017, 18:18

Constructori slabuti De ce nu sa ajuns dupa muncitori din Moldova zona Roman,meseriasi foarte buni in toate,la noi se dau lucrarile mari numai la firme pentru a le intra in buzunare jumatate din costuri O tara cu oameni corupti si numai pt buzunarul lor

Vezi toate comentariile (5)
Comentează