FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

O nou promovată a transferat un internațional trecut prin Bundesliga

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 18:26

Hermannstadt continuă să se întărească pentru Liga 1. După Alexandru Dandea, luat de la Astra, sibienii au bifat și un prim transfer internațional. Este vorba despre Tsoumou Juhvel, adus de la Ermis Aradippou, din prima ligă cipriotă.

Vârful de 27 de ani, ce și-a pus semnătura pe un contract valabil două sezoane, are însă și experiența unor campionate puternice ale Europei.

Juhvel a mai îmbrăcat, printre altele, tricoul lui Eintracht Frankfurt, în Bundesliga, pe al Alemaniei Aachen, când echipa era în 2.Bundesliga, iar în Anglia a jucat pentru Preston North End, în liga a 3-a.

Dar, per total, FC Hermannstadt este pentru internaționalul congolez crescut în Germania al 11-lea club din carieră. La națională a adunat deocamdată două selecții, ambele în 2017, după ce, la juniori, a evoluase la reprezentativele Under 18 și Under 19 ale nemților!

10 partide a bifat Juhvel în Bundesliga, pentru Eintracht Frankfurt, în sezoanele 2008-2009 (6) și 2009-2010 (4/un gol)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează