FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ACS POLI TIMIȘOARA 1-3

O nouă serie de declarații savuroase ale lui Ionuț Popa: "Am din astea care se bagă în venă. Mă refer la țuică de prune, de coarne" :)

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 20:51

Ionuț Popa a dus-o pe ACS Poli Timișoara pe locul 4 în play-out și e foarte aproape să o salveze de la retrogradare, după ce a început sezonul cu un handicap de 14 puncte.

Formația bănățeană a reușit astăzi o victorie cu Pandurii, scor 3-1, iar antrenorul lui ACS Poli a oferit câteva declarații savuroase, așa cum ne-a obișnuit.

"Mi-a dat LPF un comunicat că dacă nu mă prezint cu jucătorii de la echipa mare și vin cu juniorii mă ard rău de tot, pe mine, dar și echipa. Zău, așa mi-e o frică.... de înnebunesc! Îi aștept să ne facă și teste anti-doping. Am vorbit cu cineva, să vedem care-i treaba.

Am injectabile, am din astea care se bagă în venă. Mă refer la țuică de prune, de pere, cateodată și din aia de coarne, care e cea mai bună. Are un efect deosebit. Dacă mai bei și un pahar de Castel Huniade după vreo două grătare, ești ca și drogat", a declarat Ionuț Popa la TV Dolce Sport.

"Dacă vom reuși să ne salvăm de la retrogradare, să ne facă statui prin toată Timișoara, să le pună prin tot orașul" Gabriel Cânu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  08 Aprilie 2017, 16:18

Golanii de la lpf ar trebui sa plateasca viza cand vin in Banat pentruca sunt niste primitivi...Iorgulescu trage pe nas la, ,libanez"" tot de coarne...un maimutoi al tranzitiei...

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  08 Aprilie 2017, 12:55

Clona timișoreană este cea care în 2-3 ani va sufla titlul și ,ce e mai importantORASUL TIMIȘOARA era ORAȘ CIVILIZAT ȘI atunci când o echipa de aici lua titlul și în România și în Ungaria și bătea la cur toate adunături din Mahalaua bucurești! !! Localitățile nu s-au schimbat !Au același. ..statut și acum!!!

daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  08 Aprilie 2017, 12:40

Sper sa-l puna pe nea popica selectioner.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează