FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Obiectiv îndrăzneț setat de Vasile Miriuță la noua echipă: "Asta îmi doresc"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 08:57

Mutarea intens vehiculată zilele acestea în Liga 1 s-a realizat în sfârșit. Vasile Miriuță, 50 de ani este noul antrenor al nou-promovatei Hermannstadt, el oferind primele declarații după instalare.

"Nu mi-a fost greu să ajung la o înţelegere cu oamenii de aici. Aşa suntem noi, ardelenii. Sunt nişte oameni minunaţi, care doresc binele echipei, aşa cum îl doresc atât eu, cât şi toată suflarea din oraş, inclusiv jucătorii.

Am semnat un contract valabil până la anul, în vară.

Eu unul îmi doresc clasarea pe unul din primele 8 locuri. Jucătorii sunt băieţi buni, muncitori. Le-am spus şi lor că o luăm de la zero. Chiar au caracter şi sunt sigur că împreună vom face treabă bună, pentru că e în interesul tuturor, şi al lor mai ales, să joace foarte bine", a spus Miriuță, potrivit TV Telekom Sport.

În vârstă de 50 de ani, Miriuță a mai antrenat la Energie Cottbus II, Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj, de două ori, Gyor, ASA Târgu Mureș, Energie Cottbus, CFR Cluj, Concordia Chiajna și Dinamo.

Citește și: Veteranul lui Hermannstadt știe de ce echipa a ajuns atât de jos în clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
robby73
robby73  •  10 Octombrie 2018, 13:52

Nu ai rezultate, auf wiedersehen ! Asa e in fotbal. Pelici e un om simpatic si cu siguranta un antrenor bun, dar la rezultatele astea, trebuia sa reactioneze clubul. Nu te poti scoate cu "echipa joaca bine, dar am avut ghinion". Punctele conteaza !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Octombrie 2018, 13:35

Jucătorii sunt băieţi buni, ??? auzi declaratie la asta,e clar,nu l prinde decembrie la sibiu

wba33
wba33  •  10 Octombrie 2018, 12:04
Postat de cpt.ahab pe 10 Octombrie 2018, 11:38

"Așa suntem noi, ardelenii". Nu, zău?! Cum!? Ca ăia de la CFR, care ți-au prelungit contractul și te-au dat afară aproape imediat?! Ca ăia de la Bistrița, care a rămas în istoria fotbalului românesc drept sediul Cooperativei? Ca ăștia de la Sibiu, care au dat nume german echipei orașului care are de zece ori mai mulți olteni decât sași?! Ca tine, care ai jucat în naționala Ungariei?! Mă lași?! Echipa asta înseamnă Pelici și nimic altceva. La Craiova echipa a fost masacrată de arbitraj, a scos un punct, totuși, iar ardeleanul Birț, om serios și corect, l-a dat afară pe antrenor, drept recompensă. Mă lași, Tati?!

Orasul asta s-a ridicat datorita nemtilor nu al oltenilor ...care il trag in jos. Cu toate astea as fi preferat Fc Sibiu dar nu s-a putut obtine acest nume. La fel si in cazul Vointa(care inca joaca prin liga a 4 a) sau Inter. Nu cred ca Pelici a fost demis de Birt...a fost cineva mai sus decat el. Asta dupa spusele lui Pelici. Chit ca Pelici imi era foarte drag, un om de mare bun simt, trebuia sa se faca o schimbare....cu sau fara erori de arbitraj sa iei 1 pct in 6 meciuri e dezastruos. Sa vedem ce face Miriuta...dar jucand doar in deplasare nu stiu daca o sa faca mai mult decat Pelici. Oricum ritmul in care se desfasoara lucrarile la stadion e dezamagitor...minciuni peste minciuni. Probabil doar prin primavara se va putea juca aici.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează