FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ofensivă totală a lui Becali! Gigi râde de transferurile rivalei: "L-am avut și noi" » Îi răspunde lui Popescu: "Dacă mă supăr, număr și din turma lor"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 15:27

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre decizia celor de la CFR Cluj de a-l transfera pe George Țucudean de la Viitorul. În plus, acesta a vorbit și despre Omrani, vârful formației clujenilor.

"Ce mare transferuri a făcut CFR Cluj? L-a adus pe Țuducean. Noi l-am avut pe el la echipă și i-am dat 90.000 de euro ca să plece. Dar îmi pare bine că l-a adus pe Țucudean. Nu vreau să zic mai multe. Dacă nu-l aducea pe Țucudean, transfera alt jucător. Atât vă spun.

M-a disperat impresarul lui Omrani. Mi-a dat contractul prin mesaj. I-am zis «Băi, dacă oamenii zic că are contract până în 2019 înseamă că a semnat ceva și tu nu știi». El tot zice că are contract până în 2018", a spus Becali la Pro X.

Becali a vorbit despre craioveanul Alexandru Băluță și a avut o replică pentru Marcel Popescu, președintele lui CSU, care a declarat că Becali "trebuie să uite de jucător și să își vadă de oile lui".

"Da, mă, număr oile. Care e problema? Dacă vreau și dacă mă supăr iau și din turma lor. Număr și oile lor.  Eu am făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru Băluță. Atât. Ce altă supărare? Am zis că nu plătesc clauza (n.r. 3 milioane de euro).

Dacă-mi fac ambiția și plătesc 3 milioane de euro și jucătorului îi dau 20.000 de euro pe lună, vine imediat. Să vezi cum devine străin de Craiova", a adăugat patronul FCSB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  08 Ianuarie 2018, 21:51
Postat de Danut Ognean pe 08 Ianuarie 2018, 20:07

gigi vorbeste la nervi e negru de suparare ca fcsb-eii

Rinam0vistii din play out joaca in negru nu Steaua. Mori de ciuda ca va bateti la retrogradare, nu-i asa? Asta e, atat valoreaza rinam0, nu poti cre mai mult. Cam naspa pt a doua echipa a psdului.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  08 Ianuarie 2018, 21:50
Postat de Cluj Cluj pe 08 Ianuarie 2018, 20:12

E clar ca oierul nu doarme bine de grija cfr. A mituit asa zisa presa sportiva, a mituit echipe satelit, a mituit comisii din federatie, a mituit arbitri... si tot pe 2 iese. Iar acum delireaza de groaza ca iar pierde un camionat.

Iar clujul a mituit arbitrii, altfel era pe 3 sau 4. Rusnica!

368352650018277
Cluj Cluj  •  08 Ianuarie 2018, 20:12

E clar ca oierul nu doarme bine de grija cfr. A mituit asa zisa presa sportiva, a mituit echipe satelit, a mituit comisii din federatie, a mituit arbitri... si tot pe 2 iese. Iar acum delireaza de groaza ca iar pierde un camionat.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close