FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ofertă concretă pentru Marius Șumudică » Ce echipă îl vrea după plecare de la Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 11:27

Marius Șumudică a anunțat că va pleca de la Astra, după doi ani, și deja are oferte din țarile arabe.

Impresarul Bogdan Apostu afirmă că antrenorul este dorit în Arabia Saudită, de Al-Faisaly.

"Este dorit de Al-Faisaly Harmah, echipa lui Axente. Știu că este pe lista celor de acolo. Sunt 3 antrenori pe listă și Șumudică este printre ei", a spus Apostu la TV Digi Sport.

Gianni Solinas, 49 de ani, este actualul antrenor al celor de la Al-Faisaly și va rămâne fără contract la finalul lunii iunie. Al-Faisaly a terminat sezonul pe locul 9, cu 28 de puncte în 26 de meciuri, și va debuta în noul sezon în august.

Șumudică, 46 de ani, a antrenat de-a lungul anilor la Rocar, Inter Gaz, FC Național, Farul, Gloria, Rapid, Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Chiajna și Astra. A cucerit campionatul și o Supercupă a României.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
piet
piet  •  28 Mai 2017, 12:52

ASTA ASEARA MA CONVINS -E UN MASCARICI SI ATAT .A AVUT DE DEPARTE CEL MAI BUNA ECHIPA (pentru rrrrromania) SI A LUAT UN TITLU.APOI PRIN PLECARILE A 3-4 TITULARI A AJUNS PE ULTIMUL LOC AL PLAY-OFF .GARANTEZ CA NICAIERI SI NICI UNDE NU VA MAI AVEA REZULTATE IN TARA SAU AIUREA FIINDCA NU VA AVEA ACCES LA ECHIPE DE VALOARE SI CU LOTURI VALOROASE .VA FI PUS PE LIBER DE PESTE TOT.S-A FI ATAT DE ANIMAL CAT S-A AI PRETENTIA CA RATATII AIA DE STAN,NICOARA SI FLOREA SUNT FOTBALISTI INSEAMNA CA ESTI PAPUASH

andrei.f
andrei.f  •  28 Mai 2017, 12:24

Baragladina asta, deşi a avut la dispoziţie un lot cu jucători de naţională, s-a clasat pe ultimul loc în play-of şi a pierdut chiar şi cupa pe care habarniştii FRF scriseseră deja Astra. Cine drequ să-l mai vrea antrenor ?

timm
timm  •  28 Mai 2017, 12:17

Ce inseamna sa fii gigist? Sa ti cu fcsb si sa te crezi stelist. Sa termini campionatul pe 2 si sa te crezi campion. Sa crezi ca daca ai o bricheta la tine poti castiga orice meci in deplasare. Sa pierzi 0-5 acasa si sa crezi ca e rezultat bun. Sa crezi orbeste orice spune infractorul gigi. Sa crezi ca la Cluj 1,7 milioane in valiza e foarte corect si gigi a facut puscarie POLITIC apoi .Sa fii mult mai supus decat Lutu. Sa nu intelegi deloc ROAFul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează