FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ofertă de ULTIMĂ ORĂ din Liga 1 pentru Alex Ioniță: sumă de transfer + doi jucători! Astra a mai pus o condiție

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 17:26

După Kayserispor și CFR Cluj, pe lista echipelor care îl doresc pe Alex Ioniță a intrat și CS U Craiova. Fanatik anunță că oltenii au purtat deja o rundă de negocieri.

Mihai Rotaru a oferit 200.000 de euro pe Ioniță, plus Simon Măzărache și Cristi Bărbuț, fotbaliști care nu intră în planurile de viitor ale formației care acum se află pe locul 3 în Liga 1.

Astralii ar fi de acord dacă la cele oferite îl vor mai adăuga și pe Vladimir Screciu, unul dintre mijlocașii de mare viitor.

"Strategia este de a sta cel puţin încă una an la noi. Aşa cum spunea şi Edi, Alex mai are nevoie de maturitate fotbalistică, pe care o poate dobândi decât dacă joacă meciuri oficiale.

Ar fi păcat să plece în această iarnă. Nu cred că este pregătit pentru a face pasul către o echipă de top din Europa, dar este un jucător care demonstrează de la meci la meci că are perspective, că poate creşte", a spus Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, conform Fanatik.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
499700600237659
Criss Criss  •  05 Decembrie 2017, 18:16

Ŕotarul ăsta nu e sănătos la cap!Cum să îi dai o grămadă de jucători pe unul care nu e cine ştie ce.Cum să îl dai pe Bărbuț care e de o mie de ori mai bun decât Ioniță.Te fraiereşti Rotaruleeeee aşa cum te-ai fraierit cu Roman.Lasă-ne în pace cu Ioniță al tău

ray51
ray51  •  06 Decembrie 2017, 09:59

Alex Ioniță are nevoie de confirmari, de aprecieri de la specialisti, de meciuri de exceptie, etc. E timp si pentru 'afara' dupa ce va fi facut furori 'inauntru'.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Decembrie 2017, 06:10
Postat de sakamoto pe 05 Decembrie 2017, 21:03

Barbutz este unul dintre putzinii fotbalisti din Liga Ororilor, care are viteza. Daca este antrenat bine, poate juca la echipa Natzionala. Alearga mult, este harnic. Trebuie sa invetze sa centreze si sa suteze la poarta.

mai era unu cu viteza, numitul Torje! pare o mica motoreta cand alearga, dar daca te uiti la el, alearga pe langa pista! se uita adversarii la el si se cutremura! isi zic "cand s-o apuca nebunul asta de noi, nimic nu ne face!" sa nu fie la fel si Barbut! ce sa-l mai inveti sa dribleze si sa traga la poarta la varsta asta?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează