FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Oferte de milioane pentru un titular de la FCSB! Decizia luată de Gigi Becali

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2018 14:37

Venit în urmă cu un la FCSB, fundașul sârb Bogdan Planic, 26 de ani, s-a impus în echipa de start și a devenit un jucător exponențial.

Evoluțiile excelente au atras atenția mai multor cluburi, iar impresarul sârbului susține că FCSB ar fi primit trei oferte importante, dar Gigi Becali l-ar fi refuzat.

"Am avut trei oferte concrete pentru Planic, de la echipe care erau din top 5 campionate din Europa. Clubul a zis că nu este de vânzare. El știe ce înseamnă un club mare și știe că jucătorii nu se vând după 6 luni, ca ciorapii. Nu sunt probleme.  

Mi se pare logic pentru că el ține apărarea acolo. Le-am transmis celor care l-au dorit să nu îmi mai trimită oferte. Băiatul s-a concentrat în pregătire și în amicale. El nici nu m-a mai întrebat de oferte. Sumele oferite au fost între 3 și 5 milioane de euro. Singură sumă pe care ar putea pleca și care nu se poate refuza este de 10 milioane de euro, clauza de reziliere", a declarat Zvonko Milojkovic, impresarul lui Planic, pentru TV Digi Sport.

În sezonul trecut, Planic a dat un gol în 28 de meciuri. Acesta a mai jucat la Sloboda Uzice, FK Bezanija, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad, Steaua Roșie și Vojvodina. FCSB a plătit 300.000 de euro pentru el.

1.700.000 €este cota lui Planic, potrivit transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Iulie 2018, 14:44
Postat de indolentu pe 12 Iulie 2018, 18:42

mai cunosc io un caz unde s au refuzat 10 milioane si s a vrut dublu asa si in cazu lu planici parca vad ca daca o comite de vreo 2 3 ori are soarta aluia dat afara si pe care se spera macar recuperarea banilor dati pe iel

parca era nevoie de cazul Alibleg! Planic, nu stiu de ce il pupa toti in partile moi, a gresit in sezonul trecut si des si grav! asa ca nu inteleg de unde pana unde comparatiile astea cu Maldini sau Cannavaro! ca iese jj si zice ca altul ca el nu mai exista e fix frectie la picior de lemn cu apa de ploaie! astia pe gsp pot scrie cat vor ca ce frumosi sunt astia de prin campionatul nostru si cati bani valoreaza ei, se vede cand vine vorba sa ii vinzi afara, ca nu ii cumpara nici dracu`! si pe aia care i-au luat, genul lui chiriches, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1862309017113997
Nicolae Cezar Marius  •  12 Iulie 2018, 22:17

Băi neneeeeeeeeee.......... Ăsta visează numai milioane, milioane. Asta e mintea lui, ce să-i cerem mai mult??? Lăsați-l să viseze mai departe.

risc_mix
risc_mix  •  12 Iulie 2018, 21:26

Ce face mă? A avut gigi ofertă de 5 milioane și n-a vrut să-l ,,deie”? Păi la cât e ăsta de lacom l-ar fi dat și cu 1 milion..Hai bă, lăsați-o dracu de treaabă că prea sunteți slugi. Promovați toate minciunile și ,,visele ***” ale acestui derbedeu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează