FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL 4 mutări anunțate azi de FCSB! Ce transferuri a făcut formația lui Dică

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 09:31

FCSB se pregătește de partea a doua a sezonului, iar formația roș-albastră a renunțat la patru jucători.

Într-un comunicat oficial, postat pe pagina de Facebook, clubul a anunțat că s-a despărțit oficial de William de Amorim, Daniel Benzar, Vlad Achim și Marian Pleașcă, aceștia nefiind în planurile antrenorului Nicolae Dică.

Cei patru au fost cedați sub formă de împrumut, De Amorim fiind singurul plecat în străinătate, la Kayserispor, club care-l poate achiziționa în vară. Vlad Achim va juca la FC Botoșani, iar Marian Pleașcă și Daniel Benzar vor evolua la FC Voluntari.

"FC  Steaua București anunță că a ajuns la mai multe acorduri de împrumut ale unora dintre jucătorii care au facut parte din lotul echipei noastre în 2017.

Astfel, Vlad Achim a fost împrumutat la FC Botoșani, în timp ce William De Amorim a fost cedat tot sub formă de împrumut, dar cu clauză de achiziție definitivă, la Kayserispor, din prima ligă turcă.

În plus, clubul nostru a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru împrumuturile lui Daniel Benzar și Marian Pleașcă până la finalul sezonului 2017-2018.

FC Steaua București le multumește celor 4 fotbaliști pentru sprijinul acordat în acest sezon și le urează mult succes la noile echipe!"comunicat FCSB

  • Brazilianul De Amorim, 26 de ani, evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este la FCSB din august 2016. A jucat 53 de meciuri pentru FCSB și a dat 4 goluri.
  • Daniel Benzar, 20 de ani, poate evolua ca mijlocaș dreapta sau atacant și a bifat 12 meciur în acest sezon, marcând două goluri.
  • Marian Pleașcă, fundaș dreapta de 27 de ani, a mai jucat la Pandurii, iar la FCSB este din februarie 2017. În acest sezon are 6 meciuri.
  • Vlad Achim, mijlocaș central de 28 de ani, a bifat 11 meciuri în acest sezon. Este la FCSB din iulie 2016

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
its1134
its1134  •  07 Ianuarie 2018, 17:58
Postat de Laurentiu-Mihail Nadasan pe 07 Ianuarie 2018, 13:23

Aloooo !?!?!, fcsb nu steaua (scris cu rosu) !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  07 Ianuarie 2018, 15:28

Bai ati inebunit de cap ce fel de lustragii ai septelului sunteti daca va permiteti sa nu publicati azi in zi de sarbatoare nici o poza a binefacatorului vostru? Nici o zi fara Gheorghe "Ceausescu" Becali.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Ianuarie 2018, 14:30
Postat de jullien_alphonse pe 07 Ianuarie 2018, 13:17

Vyyllyy, aceste litere "y" spun ca esti chinez.

Acum de ce jignesti chinezii?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează