FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL A plecat de la Dinamo și s-a transferat la altă echipă din Liga 1: "A semnat până în vară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 13:51

Deși a negociat cu mai multe cluburi din Argentina, Maxi Oliva rămâne în Liga 1, la ACS Poli Timișoara.

Fundașul argentinian a fost exclus din lotul lui Dinamo în această iarnă și a ajuns la un acord cu formația antrenată de Leo Grozavu. Oliva, 28 de ani, a semnat un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire.

"Am semnat un angajament până în vară cu Maxi Oliva, cu opțiune de prelungire a contractului, din vară, pentru încă un sezon", a președintele clubului ACS Poli Timișoara, Radu Birlică.

Oliva avea un salariu de 8.000 de euro pe lună la Dinamo și a bifat zece meciuri în sezon, în toate competițiile. Venit gratis la Dinamo, Oliva a mai jucat de-a lungul carierei la River Plate, CA Tigre, Rivadavia, San Martin, Aris Limassol, Estudiantes și Crucero.

250.000 €este cota lui Maxi Oliva, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Februarie 2018, 15:02

Am mai scapat de un impiedicat. Cu Bokila nu avem noroc asta, ala e dauna totala. Trebuie sa dam noi bani sa-l ia cineva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează