FOTBAL  »  Superliga  »  MUTĂRI

OFICIAL Dinamo a făcut 2 transferuri » A readus fotbalistul dorit de Miriuță: "Îl așteptăm la antrenamente"

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 12:22

Dan Nistor, 29 de ani, a semnat cu Dinamo, venind gratis de la CFR Cluj. 

Mijocașul care a mai evoluat în sezonul 2016-2017 pentru "câini" a semnat pe 3 ani și va încasa 8.000 de euro pe lună. Nistor va intra imediat în programul lui Dinamo.

"Nistor este un câștig mare, un jucător foarte bun. Eu mi l-am dorit enorm. Suntem acoperiți acum. Îl așteptăm la antrenamente!

Eu zic ca ne-am întărit, suntem doar la mâna noastră. Vom câștiga meciurile rămase și vom merge în play-off. Am încredere în băieți. Numai să intrăm în play-off am în minte. Nu mă interesează ce se întâmplă la celelalte echipe", a spus antrenorul Vasile Miriuță la Pro X.

"În această dimineață ne-am înțeles cu cei de la Dinamo pentru transferul lui Nistor. Nu luăm pe nimeni de la Dinamo la schimb. Am luat deja pe cine trebuia"
Bogdan Mara, manager sportiv CFR Cluj, pentru sursa citată

Tot azi s-a oficializat și transferul mijlocașlui spaniol Aitor Monroy, 30 de ani, ex-Ceahlăul și CFR, anunță fcdinamo.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
zecs93
zecs93  •  12 Ianuarie 2018, 19:35

monroy daca joaca ca in perioada ceahlaul e de bun augur, era intr-o perioada cel mai bun mijlocas defensiv, este un jucator mic de inaltime dar foarte rapid, iar nistor nu mai are nevoie de prezentare, era creieru de la mijlocu echipei, sa vazut, Anton era sub el ca valoare, daca mai vine Palic, un fundas central si un varf ( in locu lui Rivaldinho si Bokila) atunci avem lot sa intram in playofff !!!

magic4ever
magic4ever  •  12 Ianuarie 2018, 13:38
Postat de nomadu71 pe 12 Ianuarie 2018, 13:28

Amândoi lângă Hanca, făceam deranj mare cu oricine am fi jucat...

Palic lega tot jocul lui Dinamo in perioada lui Rednic...a avut o scadere de forma, dar era cel mai important jucator din echipa...era creativ,pasa f bine, dribla, tinea bine de minge si era printre putinii care stiau sa dea o pasa pe culoar...Nistor e haotic, nu e disciplinat tactic si te iei cu mainile de par cand il auzi cum vorbeste la interviuri...Raducanu 2...

magic4ever
magic4ever  •  12 Ianuarie 2018, 13:32
Postat de Alexandru Cristea pe 12 Ianuarie 2018, 12:43

cu el la mijloc sa zicem ca suntem ok--DAR , CUM POTI SA SPUI , VASILE, ca in ATAC SUNTEM ACOPERITI?????, matale nu judeci!!??--avem 2 jucatori care au dat 4 goluri in 5 luni !!!--si o rezerva doar de junior care si ala vine dupa acea grava accidentare!!---ASA CA URGENT NE MAI TREBUIE UN ATACANT care sa dea goluri, caci cu POPA vom intra in play-off la anul si la multi ani !!!!

Rivaldinho ar trebui pastrat, este tanar si are ceva executii dar nu se demarca bine si nici nu este jucat prea mult de colegi...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează