FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Dinamo a perfectat al doilea transfer al verii » Anunțul făcut pe site-ul oficial

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 14:34

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de acum o săptămână, Dinamo a perfectat un nou transfer.

"Câinii" s-au înțeles cu atacantul Mircea Axente (31 de ani), ultima oară la FC Botoșani, oficializând mutarea pe site-ul oficial al clubului. Vârful, care a mai jucat în Ștefan cel Mare în sezonul 2012/2013, a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

În sezonul recent încheiat, Axente a înscris 3 goluri în 16 meciuri. Per total, vârful are 40 de goluri în 180 de meciuri în Liga 1.

Axente a mai jucat în carieră pentru: Poli Timișoara, FCM Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău, Oțelul, Dinamo, Ermis Aradippou, Viitorul, ASA Tg. Mureș, Maccabi Netanya, Gaz Metan, Al-Faisaly și FC Botoșani.

Mircea Axente este al doilea transfer pe care dinamoviștii îl realizează în această vară, după ce s-au mai înțeles cu Deian Sorescu, mijlocașul lui ASU Poli Timișoara. "Câinii" mai poartă negocieri și cu fundașul Andrei Radu, ultima oară la Aris Limassol. 

În plus, Dinamo le-a prelungit contractele lui Giorgos Katsikas și Jaime Penedo. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
thebluestlion
thebluestlion  •  08 Iunie 2018, 23:26

E bun...ptr Liga a 2-a! Ce caută la Dinamo?

duta_dd
duta_dd  •  08 Iunie 2018, 18:11

vai de noi/.... DEZASTRU este al 2 lea nume al acestui pacalici netalentat: axente / axinte(*vacanta mare)

488968171251440
Vlad Preda  •  08 Iunie 2018, 17:54

Axente o sa fie golgheterul României sezonul viitor. Este exact profilul de jucător care se mulează perfect pe stilul de joc al lui Dinamo din era Bratu. Pivot. Nu ca nemec ca asta era ca autobuzul ca mobilitate. A încercat sezonul asta sa îl joace pe Daniel popa acolo... Însă nu e ce trebuie... Și cu toate astea a înscris ceva goluri... Păcat de Axente ca este cam în vârstă dar este un jucător disciplinat care nu va strica vestiarul. Sper sa nu ma dezamăgească.Am încredere în viitorul lui Dinamo. Doamne ajută ca m-am saturat de eșecuri.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează