FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo s-a înțeles cu un fost campion al României + Rednic a dezvăluit câți jucători vrea să aducă în iarnă

Ioan Filip a fost prezentat oficial astăzi // FOTO: fcdinamo.ro
Ioan Filip a fost prezentat oficial astăzi // FOTO: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 11:15

Ionel Dănciulescu, team-managerul lui Dinamo, a confirmat la conferința de presă din această dimineață că echipa s-a înțeles cu mijlocașul Ioan Filip, 29 de ani, ultima oară la Debrecen, în campionatul Ungariei. 

"Filip este 100% jucătorul lui Dinamo, ne bucurăm că am reușit să-l aducem. Se antrenează cu echipa, nu are încă drept de joc, dar e jucătorul lui Dinamo pentru un și jumătate", a spus cel poreclit "Corbul". 

Clubul a oficializat mutarea printr-o postare publicată pe contul oficial de Facebook.

 

OFICIAL. Ioan FILIP la Dinamo FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro,...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Friday, 14 December 2018

Dănciulescu a vorbit și despre situația dezastruoasă a echipei, dar recunoaște că încă mai are speranțe că Dinamo va prinde play-off-ul. 

"E o situație grea la echipă, dar nu trebuie să dramatizăm. Mi-e imposibil să cred că vom retrograda. Mă doare enorm când aud discuții de acest gen, dar sper că vom reuși să redresăm situația și, chiar dacă sună utopic, să jucăm în play-off. Dacă reușim să câștigăm aceste două meciuri rămase (n.r - cu CS U Craiova și Astra), se poate întâmpla orice. 

Ulterior, tehnicianul Mircea Rednic a dezvăluit că intenționează să aducă măcar 5 jucători în pauza din iarnă. 

"Așteptăm să încheiem anul, apoi vom decide ce jucători vor rămâne și cine va veni. Au plecat mulți jucători care nu au confirmat, e normal să ne întărim. Ne trebuie portar, ne trebuie jucători cu experiență pe axul central, avem nevoie de doi atacanți. Sunt cel puțin cinci jucători cu care vrem să ne întărim", a spus Rednic. 

"Nimeni nu te dă afară în cazul în care confirmi. Aceste lucruri ar trebui să-i impulsioneze pe jucători, ar trebui să facă mai multe lucruri pentru echipă. Aici e Dinamo și se vrea performanță!" Ionel Dănciulescu, team-manager Dinamo

Vezi și: Există și ”câini” care bagă spaima în rivali: "Am pierdut un campionat de tineret din cauza lui"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Decembrie 2018, 22:45

Tot se amintește pe aici de fostele titluri câștigate.... ”așa și așa” ! Nu pot spune că echipa cutare a ”plătit ” un titlu pentru că pentru asta trebuie să ai probe , ..DAR nu pot uita arbitrajele de care au beneficiat echipele care au câștigat campionatele în ultimii 10 ani !!! De ex. nu s-a făcut o statistică, dar dacă am calcula câte faulturi INEXISTENTE a obținut Unirea Urziceni prin Bilașco (cel mai jalnic trișor de la Lăcătuș încoace) din apropierea careului de 16 m și câte penalty-uri inventate prin care ei au castigat cam o treime din meciuri am rămâne interziși ! Oțelul aveau și un grup foarte unit și acolo era imposibil să câștigi pentru că arbitrii erau selecționați foarte atent care lăsau jocul foarte dur al gazdelor ! La Viitorul s-a făcut o campanie pro-Hagi pentru astupa gura ! CFR cred că a avut totuși și echipă chiar dacă aveau un 7 % avantaj în fiecare meci ! De fcsb nu mai spun nimic pentru că ei au dus procentul pro-arbitraj la cote inimaginabile plus poțiunile luate pe gură și pe dos !

fairplayromania
fairplayromania  •  14 Decembrie 2018, 16:54

Din pacate, Fcsb ,Viitorul,Botosani,Astra nu produc nimic,nici macar profit. Un campionat echilibrat ar ambitiona viitoru,fcsb,astra ca sa joace un fotbal corect fara ajutorul celor din jur.

fairplayromania
fairplayromania  •  14 Decembrie 2018, 16:51

Bravo Dinamo,Craiova,CFR, Sepsi,Gazul,Herma...bravo echipelor care vor sa construiasca si sa dezvolte fotbalul. Un campionat echilibrat produce fotbalisti de calitate,spectatori si audienta tv.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează