FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL FCSB a anunțat pe site-ul clubului transferul lui Răzvan Oaidă! Prima reacție a fotbalistului

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 13:27

FCSB a anunțat pe site-ul oficial transferul lui Răzvan Oaidă, mijlocașul central de 20 de ani de la FC Botoșani. Fotbalistul a și oferit prima declarație ca jucător al roș-albaștrilor. 

Fotbalistul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2023-2024, dar va ajunge la echipă abia în vară, fiind împrumutat la Botoșani până la finalul sezonului.

„Sunt fericit pentru realizarea acestui transfer. Este un pas important în cariera mea, deoarece vin la cel mai important club din România. Am inima deschisă și sunt dornic de performanță.

Îmi doresc foarte mult să confirm așteptările celor care au încredere în mine și să demonstrez că pot fi un jucător important al echipei”, a zis Oaidă pentru site-ul clubului. 

Cine e Răzvan Oaidă

„Răzvan Oaidă s-a născut pe 2 martie 1998, la Petroșani și a început fotbalul la Atletico Arad, acolo unde a fost coleg cu Dennis Man.

În 2014 a fost transferat de Wolverhampton, club la a cărui Academie a activat până în iulie 2016, când s-a mutat la Academia italienilor de la Brescia. În septembrie 2017 a fost transferat de FC Botoșani, pentru care a strâns, până în prezent, 38 de partide și un gol.

De asemenea, tânărul mijlocaș central face parte din lotul echipei naționale Under 21, care s-a calificat la Campionatul European Under 21, care se va desfășura în luna iunie, în Italia”, se arată pe pagina de Facebook a clubului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
digei
digei  •  02 Martie 2019, 06:23

Nu fac decat sa remarc cum in continuare acesti copii cad in plasa lui Iftimie care face profit pe seama lor vanzandu-i lui Becali care-i termina in scurt timp. Cand o sa ajunga sa joace el la "Steaua"....spun asa pt ca lor li se vinde gogoasa asta, ca merg la "Steaua". Deja mijlocul e ocupat, titulari si rezerve. Precis Becali va mai aduce pt ca el e ca pitipoanca aia fitzoasa plecata la shopping la Milano sau in Dubai, daca vede o esarfa care-i place in acel moment o cumpara chiar daca mai are 100 acasa, posibil sa n-o poarte niciodata, e dependenta de sentimentul asta ca trebuie sa aiba acel obiect care i-a placut atunci, pe moment, sa fie a ei, sa nu cumva sa apara alta pitipoanca cu ea la gat. Asa face Becali cu fotbalistii tineri iar ei, impresarii lor, parintii lor accepta situatia fie din lacomie, fie din saracie.

catalynn
catalynn  •  01 Martie 2019, 23:11
Postat de poison pe 01 Martie 2019, 14:58

Aaa, deci e pt la vară treaba.. Îți zic eu, transferul e condiționat de calificarea Botosaniului in Play Off. Altfel nu vine nicio Oaida.

Remarc ca i-ai scris numele omului cu un D in plus :-))))

merace
merace  •  01 Martie 2019, 20:40

E clar acum! Bate Viitorul cu Botosani in ultima etapa! :D hahaha

Vezi toate comentariile (17)
Comentează