FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

UPDATE // OFICIAL Flavius Stoican s-a despărțit de Poli Iași! Prima reacție + Claudiu Niculescu a fost propus chiar de el drept înlocuitor

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2019 17:44

Flavius Stoican (42 de ani) nu va mai fi antrenorul lui Poli Iași în sezonul următor. Anunțul oficial a fost făcut azi, într-o conferință de presă.

Așa cum Gazeta Sporturilor anunța în urmă cu două zile, aventura lui Stoican la Iași a ajuns la final. Conducerea clubului moldovean i-a propus un nou contract valabil pe două sezoane, însă în condiții financiare mai modeste decât cel actual.

Pierderea financiară din salariu ar fi urmat să fie acoperită din bonusurile de performanță, dar fostul fundaș dreapta nu a acceptat

 6.000 €pe lună câștiga Flavius Stoican la Poli Iași

Poli Iași e pe locul patru în play-out. Formația din Copou e scăpată matematic de la retrogradare înaintea ultimei etape.

Vezi AICI clasamentul din play-out!

Stoican și-a luat rămas bun

Într-o conferință de presă organizată astăzi, înaintea duelului cu Botoșani din ultima etapă a play-out-ului, Stoican a confirmat despărțirea: „Am petrecut doi ani frumoşi aici. Doi ani cu bune şi cu rele. Doi ani pe care nu-i voi uita niciodată. Am reuşit o performanţă uriaşă. Vreau să le mulţumesc tuturor celor alături de care am lucrat”.

Cioinac, dat afară

Mijlocașul Ionuț Cioinac, care atacase conducerea pentru neplata salariilor și a utilităților la apartamente, a fost exclus din lot pentru meciul de mâine, cu FC Botoșani. "Apoi vom analiza situația lui într-o ședință și vom lua o decizie", a punctat Ambrosie. Cioinac tocmai și-a prelungit contractul cu Poli, scadent în vară, până-n 2020

Claudiu Niculescu și Costel enache, favoriți

Surse GSP.ro afirmă că șefii ieșenilor au momentan două nume pentru înlocuirea lui Stoican. Problema va fi bugetul redus pe care formația îl va avea în sezonul viitor. 

Primul înlocuitor vehiculat este Claudiu Niculescu. Câștigătorul Cupei și Supercupei cu FC Voluntari în urmă cu două sezoane a fost propus comitetului director chiar de Flavius Stoican.

Aceleași surse afirmă că actualul antrenor al Astrei, Costel Enache, ar fi favorit în cazul despărțirii de clubul giurgiuvean. 

Varianta Eugen Neagoe nu intră în calcul. Comitetul director al lui Poli Iași nu acceptă relația apropiată dintre antrenor și Florin Prunea, fostul președinte al moldovenilor. 

Vezi și: 

Scandalul persistă la Poli Iași » Cioinac iese la atac, Ambrosie, fără reacție: „Conducerea e deja în vacanță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
caminero
caminero  •  30 Mai 2019, 10:40
Postat de pol1tehnicaiasi pe 29 Mai 2019, 17:18

Zambrotta vine..

Da, cum a venit Di Francesco la Baia Mare acu mulți ani ... impresarul italian no-name a luat arvuna de la ***, și dus a fost ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  29 Mai 2019, 18:58
Postat de pol1tehnicaiasi pe 29 Mai 2019, 17:18

Zambrotta vine..

Elvetia III (Chiasso), India, China secund

martinpen
martinpen  •  29 Mai 2019, 17:37

Stoicane, acum nu o mai mananci pe maica-ta? Ca asa declarai... "... si pe mama o mananc in teren..."

Vezi toate comentariile (5)
Comentează