FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Florin Prunea, noul manager general al lui Dinamo! Primele declarații: „Știu ce înseamnă performanța, vreau să readucem clubul în elită”

Florin Prunea este noul manager general al lui Dinamo
Florin Prunea este noul manager general al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 21:47

Florin Prunea, 50 de ani, este începând de astăzi noul manager general al lui Dinamo, informațiia fiind confirmată de site-ul oficial al „câinilor”. 

Florin Prunea este, de astăzi, noul manager general al FC Dinamo București, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare”, se arată în comunicatul emis de club. 

Plecarea lui Rednic și instalarea pe bancă a lui Eugen Neagoe, un tehnician apropiat de fostul portar, au cântărit enorm în numirea lui Prunea la Dinamo. De altfel, fostul portar al echipei naționale a avut în ultimele zile declarații laudative la adresa lui „Geană”.

186 de meciuria bifat Florin Prunea în tricoul lui Dinamo

Florin Prunea: „Vreau să readucem clubul în elită!”

„M-am întors acasă! Mă bucur că am revenit la Dinamo, clubul care m-a format ca om și ca sportiv. Pentru mine este o onoare să reprezint Dinamo, am crescut aici, știu foarte bine ce înseamnă performanța și vreau să readucem clubul în elită.

Va reuși Prunea să readucă la Dinamo pacea și play-off-ul?

DA, Negoiță a mutat inspirat
NU, criza va continua

Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar îi asigur pe toți suporterii că împreună cu echipa mea administrativă, cu antrenorii și jucătorii vom face tot ce depinde de noi să readucem Dinamo acolo unde ne dorim cu toții. Suporterilor nu le cer răbdare, le cer susținere”, a declarat Florin Prunea, potrivit site-ului oficial al lui Dinamo. 

Fost jucător la Dinamo în anii '90 și la începutul anilor 2000, perioadă în care a câștigat un titlu și două Cupe, Prunea a mai ocupat funcția de director sportiv în sezonul 2009-2010. 

Primele măsuri luate de Florin Prunea

  • Apropierea de fani: „Ușa mea e deschisă pentru suporteri, majoritatea și-au dorit să vin aici. Rezultatele ne vor confirma aici și vor liniști lucrurile”.
  • Dănciulescu trece la treabă: „Am echipa mea, nu pot face nimic singur. Am încredere în toți colaboratorii. Danciu va căpăta mai multă responsabilitate, am foarte mare încredere în el”.
  • Colaborare cu directorul general: „Bogdan Bălănescu e foarte aproape de mine, îl apreciez, am lucrat împreună și în precedentul mandat la Dinamo

„Contractul este cel pe care l-am negociat. Nu mă interesează financiar. Am îmbunătățit niște lucruri privind fișa postului. Am libertate totală în ceea ce privește executivul clubului Dinamo
Florin Prunea, la TV Digi Sport. 

Vezi și: VIDEO+FOTO Cele mai șocante 10 episoade cu huliganii României: de la „Poștașul” la „Tweety” și „Drogatul din Ploiești” » Unde fanii fac legea, de club se alege praful!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  14 Iunie 2019, 15:35

Succes lui Prunea in noua postura si sper s-o readuca pe Dinamo in topul campionatului!

luputu
luputu  •  14 Iunie 2019, 14:12

Circ fara bani! Vai mama noastra!

fara_pista
fara_pista  •  14 Iunie 2019, 12:03

Circul continuă! Gigi Becali n-ar reuși să îmbârligheze lucrurile cum le fac cei care ar fi dispuși să plătească enorma sumă e o halcă din clubul de la RIN. Adică tot clubul face mai puțin decât a luat Gigi pe Stancu, cel ironizat de atâta lume...

Vezi toate comentariile (64)
Comentează