FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Mircea Rednic a mai scăpat de un jucător! Giorgos Katsikas și-a reziliat contractul

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 14:53

După ce joi seară l-a împrumutat pe Laurențiu Corbu la St.Mirren (Detalii AICI), Dinamo a mai renunțat la un jucător care nu intra în planurile lui Mircea Rednic: Giorgos Katsikas, anunță site-ul oficial al clubui.

Fundașul central grec  Giorgos Katsikas, 28 de ani, și-a reziliat în urmă cu puține minute contractul cu Dinamo, care expira în iunie. Fundașul a fost la sediul clubului alb-roșu și a ajuns la un acord cu șefii clubului.

Katsikas nu a mai intrat în planurile lui Mircea Rednic pentru acest sezon. Fundașul nu a fost luat în cantonamentul din Antalya și s-a pregătit separat, la Săftica, alături de Laurențiu Corbu, care a plecat, și de Ivan Pesici, care și el este pe picior de plecare.

500.000 €este cota lui Katsikas, potrivit transfermarkt

Katsikas a venit la Dinamo în iulie 2017, iar în acest sezon a jucat 13 meciuri. De-a lungul carierei a mai fost la Iraklis, Olympiakos Volos, PAOK Salonic, FC Twente și Esbjerg.

dinamoDINAMO

- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: Reda Jaadi (Royal Antwerp), I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut (toți liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone), L. Corbu (St. Mirren), Katsikas (contract reziliat)

Citește și:

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo sunt îngrijorați: Christovao, suspedare de 10 meciuri după ce și-a călcat un adversar! Câte meciuri va rata în Liga 1

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
zecs93
zecs93  •  01 Februarie 2019, 17:45

Nu mi vine sa cred ochilor ca Rednic ne-a curatat de toate gloabele, sa traiesti nea Mircea, toata increderea mea o am in tine, doar Rednic ne va mai aduce trofee !!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Februarie 2019, 16:09

În sfârșit!!!!!!!!!! Mulțumim, nea Mircea!

valii_sv
valii_sv  •  01 Februarie 2019, 15:44

In sfarsit am scapat de acest ,,super.fund.ass" !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează