FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Planuri mărețe pentru Dinamo: ”Venim cu un aport substanțial la bugetul clubului!”

Articol de - Publicat vineri, 10 august 2018 17:45

Asociația "Dinamoviști pentru Dinamo", condusă de Cornel Dinu și de actorul Răzvan Oprea, a căpătat personalitate juridică.

Din acest moment, asociația poate negocia cu Ionuț Negoiță intrarea în acționariatul lui Dinamo. Noua entitate e dispusă să preia chiar și pachetul majoritar, în acest caz clubul urmând să se subvenționeze după modelul socios, adică prin cotizații anuale ale fanilor înscriși în asociație. 

- Domnule Oprea, care mai e situația proiectului dumneavoastră?
- Asociația "Dinamoviști pentru Dinamo" a luat deja ființă.

- PCH v-a blocat la judecătoria Cornetu. S-a rezolvat procesul?
- Am trecut cu bine peste aceste piedici cu ajutorul unor mari dinamoviști din domeniul justiției. Am depus acte în altă parte pentru a înființa asociația noastră. Vom câștiga și acolo, la Cornetu, dar nu mai depindem de acel aspect. Puterea ideii noastre enunțate de noi acum câteva luni nu stă în formă ci în fond și absolut toate principiile pe care le-am dezbătut cu zecile de mii de dinamoviști în ultimele 6 luni se regăsesc în statutul asociației noastre.

Este momentul în care să punem în aplicare planul pe care noi l-am expus în mod public și pe care oameni care s-au erijat în mari dinamoviști au încercat să-l distrugă. Noi nu vrem să căpușăm Dinamo, ca o parte a celor care au mai rămas în PCH, suntem dispuși la un dialog constructiv cu domnul Negoiță. Vrem să fim un partener real pentru domnul Negoiță. Cu care deja ne-am întâlnit, în sensul că noi putem să ne asociem de la început să venim cu un aport substanțial la bugetul clubului, care să se adauge efortului pe care îl face dânsul astfel încât Dinamo să redevină o echipă puternică cu rezultate pe măsura anilor 80.

- Pe cine aveți alături?
- Alături de acest proiect sunt, pe lângă zecile de mii de simpatizanți, instituții și oameni care dispun de capital și care își doresc să vadă acest proiect reușind.

- Care e situația exactă a procesului de la Judecătoria Cornetu, cel cu PCH?
- Procesul se află pe rol și va fi și acela câștigat. Este doar o chestiune de timp, iar timpul ne-a obligat pe noi să găsim cât mai rapid calea de a avea personalitate juridică și a putea reprezenta în mod legal și legitim vocea adevăraților fani dinamoviști, care sunt zeci, poate chiar de ordinul sutelor de mii.

- Practic, ați făcut o altă societate.
- Exact, dar nu are relevanță pentru că numele este același. În spațiul comercial, print, internet, etc, domeniile sunt cumpărate de noi, avem marcă înregistrată la OSIM. PCH a blocat un nume, dar nu are cum să blocheze o idee. O idee valoroasă nu a putut fi niciodată blocată în istoria umanității. Fie că vorbim de chestii mici cum e fotbalul. Aceste lucruri fac să nu conteze că le fac Răzvan Oprea și Cornel Dinu sau Vasile și Georgel. Ideea e cea mai importantă. Încercarea de blocare de la Cornetu rămâne o afacere de doi lei de la Cornetu.

- Care este următorul pas? Aveți sediu?
- Avem sediu, avem tot ce avem nevoie, dar nu mai ieșim public cu nimic. Noi nu ne-am expus public ca să facem paradă prin țară ci ca oamenii să înțeleagă ce se întâmplă. Nu facem chete pe la teatru, nici la operă sau pe stradă sau pe stadion.

Proiectul nostru socios nu are treabă cu activitatea de galerie. Viața de ultras e una, iar a fi socios la echipă e altceva. Asta nu-l exclude pe ultras, dar nu îl face reprezentativ. Avem oameni importanți din peluză alături de noi. Proiectul are legătură cu peluza, o aplaudă și o iubeste, dar această idee se referă la zecile și sutele de mii de oameni care pot participa. E vorba de susținerea unui proiect viabil pe termen lung, susținut de puterea uriașă a celor mulți, fie că sunt ei sponsorio sau socios.

- Păreți foarte sigur de reușita acestui proiect.
- Da, pentru că s-au făcut analize și calcule multe pe noi. Va fi o surpriză foarte șocantă pentru unii când vor vedea ce instituții ne-au analizat activitatea din ultimele 6 luni. S-au interesat oameni serioși și acest lucru ne-a întărit mie și lui Mister Cornel Dinu credința că putem reuși. Au fost momente foarte grele în care ne-am gândit că dacă Ministerul Justiției emite un act fals, e posibil să ne luptăm cu caracatițe. Iată că prin discreție și bun simț am reușit să avem personalitate juridică și de aici înainte să coagulăm oamenii care vor binele lui Dinamo.

- Poate Ionuț Negoiță nu va mai dori să vă vândă acțiuni.
- Noi credem că dorește să vândă, așa cum ne-a spus. Avem încredere în cuvântul lui. Săptămâna viitoare vom avea date exacte în legătură cu ce vom putea noi să facem dacă vom avea pachetul majoritar de acțiuni.

"Dinamo are cei mai puternici fani din România și Disapora, oameni cu liniște financiară, fără grija de mâine, care pot fi socios fără probleme"Răzvan Oprea

"În România, în afară de Gigi Becali nimeni nu poate să asigure un buget pentru performanță. Mai apar unii din când în când, dar după 2-3 ani se retrag"Răzvan Oprea

Ai vrea să faci parte din noul proiect socios de la Dinamo?

DA, aș plăti o cotizație anuală
NU, nu cred în acest proiect

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
xnread
xnread  •  11 August 2018, 10:21
Postat de titiduru22 pe 11 August 2018, 06:04

29 de investitorii ?

Bună ziua domnule. " i " ul în plus se datorează faptului că am ținut presat mai mult decât era necesar și neatenției, deci fiind pe tabletă " răul " a fost comis.:))

luputu
luputu  •  11 August 2018, 07:59

Persoanele care au lansat acest proiect sunt persoane integre in care am mare incredere. Cred cu tarie in acest proiect si in Dinamo.

titiduru22
titiduru22  •  11 August 2018, 06:04

29 de investitorii ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează