LIGA 1    •   TRANSFER

OFICIAL Transfer de Mondiale! Un club din Liga 1 a transferat un atacant care poate juca în Rusia

FOTO: www.fcbotosani.ro

FOTO: www.fcbotosani.ro

Luni, 16 Aprilie

FC Botoșani a anunțat transferul oficial al atacantului saudit  Naif Hazazi, 29 de ani.Jucătorul a semnat un contract valabil până la vară, cu opțiune de prelungire.  Acesta a jucat 45 de minute în amicalul FC Botoșani - Bucovina Rădăuți, 4-0, marcând un gol și oferind o pasă de gol.

"E un jucător pe care l-am urmărit. În testul cu Bucovina Rădăuţi mi-a plăcut cum s-a mişcat. Are clar viziune în joc, are atitudine, are calităţi. Sper ca să ne ajutăm reciproc în îndeplinirea obiectivelor.

El a semnat până în vară cu posibilitate de prelungire. El s-a alăturat lotului în urmă cu două săptămâni şi sper să se acomodeze cât mai repede. A ales să vină la Botoşani cu gândul la Mondial. Dacă o să se impună şi o să joace la noi, cu siguranţă va reuşi să prindă lotul naţionalei Arabiei Saudite. Sperăm ca în cel mai scurt timp să definitivăm toate documentele şi el să aibă drept de joc pentru a debuta, cât mai repede într-un meci oficial”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Cine e Naif Hazazi

Înalt de 1.81 metri, fotbalistul care 42 de meciuri în națională, pentru care a înscris de 10 ori. A jucat în 22 și 25 decembrie pentru națională, în partidele împotriva Kuweitului și Emiratelor Arabe Unite. În acest moment este cotat la 500.000 de euro, dar în 2015, Al Shabab l-a vândut la Al Nasr pe 6,8 milioane de euro.

Dacă are evoluții bune, Hazazi ar putea prinde lotul țării sale la Mondialul din 2018.

 

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase