FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Transfer important reușit de Sepsi Sfântu Gheorghe » S-a înțeles cu un jucător de la CFR Cluj

FOTO: Facebook Sepsi OSK
FOTO: Facebook Sepsi OSK

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 10:18

Sepsi Sfântu Gheorghe a mai reușit un transfer în această iarnă, reușind să-l aducă pe tânărul Yasin Hamed (18 ani) de la CFR Cluj. 

Adus în vară de la Pandurii, Hamed nu a primit nicio șansă din partea lui Dan Petrescu și nu a jucat nici măcar un minut pentru liderul la zi din Liga 1, evoluând doar pentru "satelitul" clujenilor din Liga 3-a. 

Hamed a semnat un contract valabil trei sezoane cu Sepsi și a fost deja prezentat oficial de echipa antrenată de Eugen Neagoe. 

"Conducerea Sepsi OSK a perfectat un nou transfer: Yasin Hamed s-a alăturat astăzi lotului echipei noastre! Mijlocaşul în vârstă de 18 ani, care a evoluat la CFR Cluj, a semnat un contract pe trei ani cu clubul nostru. Bun venit la Sfântu Gheorghe!", se arată în comunicatul postat de echipa covăsneană pe facebook.

Sezonul trecut, Yasin Hamed a fost cel mai tânăr marcator din Liga 1, punctând pentru Pandurii la doar 17 ani și opt luni.

În această iarnă, Sepsi s-a înțeles și cu ibericul Albert Dalmau Martinez, un fundaș dreapta de 25 de ani venit de la Hercules Alicante. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  10 Ianuarie 2018, 12:16

De ce o fi important acest transfer,specialistilor in nimic?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează