FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

OFICIAL Viitorul se întărește cu un fost campion al României » Fotbalistul a semnat pe un an și a început antrenamentele în Polonia!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 21:10

Viitorul, echipa lui Gică Hagi, a anunțat astăzi transferul oficial al fundașului Srdjan Luchin, 32 de ani.

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a semnat un contract pe un an cu fosta campioană a României, cu opțiune de prelungire pe încă două sezoane.

De-a lungul carierei, Luchin a mai jucat la Poli Timișoara, Dinamo, Botev Plovdiv, FCSB, Levski Sofia și CFR Cluj, câștigând două campionate, două Cupe și o Supercupă.

Luchin are 11 prezențe în naționala de seniori a României, pentru care a înscris un gol. În palmaresul său figurează două titluri de campion al României, două Cupe ale României, precum și o Supercupă.

150.000 €este cota lui Srdjan Luchin potrivit transfermarkt

Vlad Achim, Lyes Houri, Eduard Florescu, Robert Băjan și Cătălin Țîră sunt jucătorii pe care Viitorul i-a mai transferat în această vară.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează