FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Oficialii Chiajnei reacționează: „Noi îi plătim salariul lui Koutroubis, nu altcineva”

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2019 17:55

Președintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase, neagă faptul că afaceristul grec Konstantinos Tsakiris i-ar plăti jumătate din salariu noului transfer stoperul Georgios Koutroubis.

„Nici vorbă să aibă Koutroubis un salariu atât de mare cum s-a scris. Nu îi plătește nimeni contractul în afară de noi cei de la Chiajna. Iar salariu e în media echipei.

Fac pariu că oricine spune că jucătorul are 15.000 de euro pe lună. Eu arăt contractul să dovedesc că nu e așa. Cel care face pariul să plătească restul până la 15.000”, a declarat Cristi Tănase pentru GSP.ro.

Cu toate că stoperul nu a mai jucat din 10 mai 2018, acesta este cotat în acest moment la 1,2 milioane de euro pe transfermarkt.

15.000 €e salariul lunar al lui Koutroubis la Chiajna

Grecul a evoluat ultima oară pentru Standard Liege, dar cea mai mare parte a carierei a petrecut-o în prima ligă din Grecia, la Panathinaikos sau AEK Atena.

Vezi și:

EXCLUSIV FOTO Ce a pierdut Dinamo: Tsakiris, afaceristul care a negociat cu Negoiță, se implică la un alt club din Liga 1 și a adus un fotbalist cu supercotă!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează