FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - DINAMO 0-2

Oficialii dinamoviști reacționează vehement după incidentele de la meciul cu Juventus: "Am vorbit toată noaptea cu liderii galeriei. Ne dezicem de ei!" » VIDEO cu momentul acuzat de cameraman

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2018 14:21

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a avut o reacție vehementă la adresa fanilor dinamoviști care au stricat momentul de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu. 

"A fost un moment de reculegere și a fost gestionat greșit de către crainicul stadionului și de arbitru. Ne dezicem de comportamentul necivilizat al unei părți din galerie, dar nu de suporterii lui Dinamo.

După meci a vorbit cu doi monitori de la Jandarmerie, cu observatorul meciului și cu reprezentatul deținătorului de drepturi TV. Nimeni nu a avut nimic de reclamat", a declarat Bălănescu pentru GSP.ro.

Vezi și: ȘOCANT! Comportament violent al fanilor lui Dinamo » Au agresat un cameraman în timpul meciului cu Juventus: "Acești golani arată mizeria de care sunt în stare" » Reacția clubului

VIDEO Reacție SCANDALOASĂ a dinamoviștilor la momentul de reculegere pentru Cristian Țopescu: "Societatea mai produce și rebuturi"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (32)
vicol_vali
vicol_vali  •  17 Mai 2018, 07:41

Mai bine ajungea la spital, decât să spună că nu avea chef de muncă.

1212846665461977
Alexandru-Cristian David  •  16 Mai 2018, 22:42
Postat de Vasile Lascar pe 16 Mai 2018, 15:05

Niste nimeni, *** sunt cei ce formeaza asa zisa galerie dinamovista...La fotbal, in tribune isi unesc eforturile de a face rau, de a face pe grozavii....au talente ***, otravitoare, antiumane si ***....Normal ar fi sa se ia atitudine, e bine ca oficialii se dezic si ar fi mai bine daca ar fi judecati si condamnati pentru huliganism acesti scandalagii de aiurea...

Sa îți aduc aminte că un *** de om suporter ***.ist a omorât un biet copil fan dinamo? Fenomenul huligan's "ultras" a fost înțeles greșit de toți inapți mintali ce se cred suporteri: dinamoviști, steliști, ***.isti, rapidiști.. Îmi aduc aminte când pe fostul 23 august juca în aceași zi Dinamo, steaua și rapid și lumea își susțineau echipele favorite fara violenta, jucau table, beau bere,vin făceau mișto unu de altul dar la final erau prieteni. Acum se bat, se omoară și pt ce?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  16 Mai 2018, 21:42

Euforia salvarii de la retrogradare!asta da performanta pt dinamo!felicitari,s-o tineti tot asa!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează