FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - VOLUNTARI 3-1

Oficialii LPF puși la punct de un antrenor din Liga 1! Ce invocă tehnicianul: "Așa am înțeles că vor să facă"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 19:40

Antrenorul Concordiei Chiajna, Ion Moldovan, le atrage atenția oficialilor LPF cu privire la programarea formației sale la prima etapă din play-out. 

Din spusele tehnicianului ilfovenilor echipa sa ar urma să joace vineri, în prima zi a etapei, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Și Voluntari poate fi într-o situație similară, întâlnind ACS Poli. 

"Am înțeles că vor să ne programeze la prima etapă din play-off vineri. În prima zi a meciurilor. Vreau să atrag atenția că am stat în cantonament două zile, ieri am fost la stadion.

Sigur, e foarte bine că nu s-a jucat ieri. Dar a fost un efort din partea jucătorilor să joace și azi, fiind foarte greu pe frig. Nu mi se pare normal să fim programați în prima zi a etapei", a zis Ion Moldovan la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  28 Februarie 2018, 09:50

COMISARE LPFEUL NU DOARME EL VEGHEAZA ECHIPELE

Vezi toate comentariile (1)
Comentează