FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Olăroiu a vorbit despre Becali + Cum a reușit să se impună în fața lui: "Asta e diferența dintre mine și ceilalți antrenori"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 21:04

Cosmin Olăroiu a revenit în România după despărțirea de Al Ahli Shabab și a vorbit despre relația pe care o are cu Gigi Becali și despre cum a reușit să se impună mereu în fața patronului de la FCSB.

"Depinde cum ştie el sa gestioneze asta. Este foarte important. Pentru orice antrenor este foarte greu la un club ca Steaua, din toate punctele de vedere. Cu atât mai mult cu cât ştie toată lumea modul de a opera al lui Gigi.

Diferenţa dintre mine şi ceilalţi antrenori care au fost la Steaua este faptul ca eu îl cunosc pe Gigi de dinainte de a fi antrenor la Steaua. Eu am o relaţie cu el dinainte de a fi antrenor la Steaua. Care nu era legată de fotbal şi pe care o am şi în momentul de faţă. Total diferită de fotbal.

Este o diferenţă colosală între raportul pe care îl am eu cu Gigi Becali şi raportul pe care îl are orice antrenor care e în momentul de faţă la Steaua. Nu în momentul de faţă, de-a lungul timpului", a declarat Olăroiu la TV Telekom Sport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
valentinn10
valentinn10  •  01 Ianuarie 2018, 16:03
Postat de Constantin Carp pe 01 Ianuarie 2018, 13:09

Dragos Bargaoanu are dreptate...Olaroiu e umil...poate mai prinde o felie de tort pe la Fcsb...Cine e om cu personalitate,intelept si educat nu se poate intelege cu Becali.

Ete ca tu nu ai...dreptate...

risc_mix
risc_mix  •  01 Ianuarie 2018, 15:24

Aaa, deci ăsta e secretul. Bă, da mare ghinion a avut Hagi că nu l-a cunoscut și el dinainte. Doamne, Dumnezeule, cu ce or gândi fotbaliștii ăștia? Nu scapă niciun moment de a deveni penibili.

bazileon
bazileon  •  01 Ianuarie 2018, 14:05

Probabil ca intre ei s-a legat in acele timpuri prefotbalistice o frumoasa prietenie, cum nu rareori se intampla in mediile pastorale (si nu numai). Pasamite Olly are ascendentul in aceasta relatie. Adevarul e frumos si bun.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează