FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Olăroiu îl compătimește pe Dică: "E mai greu să faci ce face el decât ce fac eu. El știe adevărul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 09:04

Cosmin Olăroiu, antrenorul care a reușit performanțe notabile cu FCSB după anii 2000, vorbește despre situația lui Nicolae Dică la cârma roș-albaștrilor.

"E mai grea treaba lui decât a mea. E mult mai greu să faci ce face Dică decât ce fac eu. E simplu de înţeles. El trebuie să treacă prin etapa asta şi toate lucrurile care i se întâmplă acum îl vor căli. El ştie adevărul, eu ştiu adevărul", a spus Olăroiu la TV Telekom Sport.

"CFR e echipa mai matură, din câte am înţeles, şi mai constantă. Dar nu ştiu exact, că nu am văzut nici un meci, ca să spun cum joacă CFR şi cum joacă Steaua" Cosmin Olăroiu

Clasament Liga 1

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  22 Decembrie 2018, 19:44

Olaroiuleeee.....Steaua joaca prost si se afla intr-o liga inferioara. Fcsb joaca ceva mai bine in Liga 1, dar nu impresioneaza pe nimeni !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează