FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Oltenii îi acuză pe steliști: "Au contactat jucătorii înainte de meci" » Declarații ciudate: "Becali se pregătește pentru circul din ultima etapă"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 12:13

În plin război între FCSB și CSU Craiova, după meciul oltenilor cu Viitorul, oltenii fac acuze incredibile la adresa jucătorilor steliști.

Silvian Cristescu, team-manager la CSU Craiova, a dezvăluit că jucătorii de la CSU au fost contactați de fotbaliști de la FCSB înaintea meciului cu Viitorul, 0-1.

"Este normal ca jucătorii de la FCSB să ne sune fotbaliștii și să ne dea mesaje? Atât de departe am ajuns cu disperarea? Sunt tot felul de lucruri. Jucătorii au fost sunați și au primit mesaje de la jucători de la FCSB.

Dacă nu ieșea scandalul acesta, poate băgăm aceeași echipă cu FCSB. Sau poate băgam mai mulți juniori. Eu nu fac echipa, ci Gigi Mulțescu. Nu știu dacă Ivan va juca împotriva celor de la FCSB. Noi suntem olteni, suntem orgolioși. Să nu ne luați de proști.

Becali este supărat că nu s-a putut atinge de Craiova. El pregătește circul pentru din ultima etapă, pentru ce va fi la meciurile dintre Viitorul și CFR și la Dinamo - Astra. Să vedeți ce va fi. Nu vă zic mai multe", a spus Silvian Cristescu la TV Sport ro.

  • FCSB - CSU Craiova se joacă sâmbătă de la 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO

Ar trebui sancționată CS U pentru desconsiderarea competiției?

DA, Viitorul a fost avantajată
NU, adversarele exagerează

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (37)
geo.b.
geo.b.  •  09 Mai 2017, 15:38

Primul care ar fi trebuit sanctionat si mai de mult nu doar de acum,este Becali,pentru practicile lui. Face oferte celor mai buni jucatori,a viitoarei adversare pe care urmeaza sa o intalneasca.Face oferte unui jucator aflat sub contract cu o alta echipa.Vezi cazul bizonul si nu numai.Ataca arbitri care urmeaza sa-l arbitreze.Practici care de multe ori i-a adus castig de cauza.Problema este ca I SE PERMITE.Deci comisiile acelea care le are liga si federatia TREBUIE DESFINTATE. Nu-si au rostul,din moment ce nu ia masuri inpotriva acestor practici.Ei sanctioneaza aruncatul cu hartia igenica.Oare doar atat scrie in caietul lor de sarcini ?

echilibrat
echilibrat  •  09 Mai 2017, 18:17

Craiova folosit pusti in multe jocuri. A cistigat la Viitorul, in deplasare, folosind un copil de 16 ani (Markovic) care a fost si co-autor la golul Stiintei. Craiova a cistigat la CFR Cluj cu citiva pusti pe teren : Petre, Birzan (debutant), Screciu. Craiova de debutat un copil de 16 ani - Screciu, ajuns intre timp titular - la meciul cu FCSB din toamna trecuta. Craiova a pierdut in play off acasa cu Astra, 1-3, folosind alti pusti - un exemplu, atacantul Burlacu. Universitatea Craiova baga multi bani in copii si juniori - e o prostie sa nu-i bagi pe teren, daca unii dintre seniori sint obositi, accidentati, sau in pericol de suspendare. Interesul Universitatii este sa-si rodeze juniorii - cum face si Viitorul de citiva ani.

cainelup
cainelup  •  09 Mai 2017, 15:59
Postat de celdintai pe 09 Mai 2017, 15:50

"Becali este supărat că nu s-a putut atinge de Craiova",sa intelegem ca a vrut sa va deie bani ca sa jucati corect dar voi ca olteni orgoliosi ce sunteti facurati *** *** si ***?

Să înțelegi că au vrut să le deie, dar ei n-au vrut să ieie, au preferat să steie in expectativă

Vezi toate comentariile (37)
Comentează