FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA U21

Omul din staff-ul lui Mirel care recunoaște: "Am fost circumspect față de antrenorul Rădoi" + Ce jucător de la U21 seamănă cel mai mult cu Mirel Rădoi

Adrian Boingiu alături de echipa națională sub 21 de ani // Foto: Raed Krishan
Adrian Boingiu alături de echipa națională sub 21 de ani // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 14:13

Selecționerul Mirel Rădoi a calificat naționala României sub 21 de ani al EURO 2019 din Italia și San Marino după o pauză de 20 de ani.

Adrian Boingiu, secundul lui Mirel Rădoi la naționlă, recunoaște că n-a crezut că selecționerul va face performanță la cârma "tricolorilor".

"Mă bucur că fac parte din staff-ul lui Mirel, dar nu mă ascund să recunosc că am fost circumspect față de antrenorul Rădoi. Pe jucătorul Rădoi îl cunoșteam foarte bine. Nelucrând niciodată cu el de pe poziția de antrenor nu știam care sunt principiile lui.

În momentul în care am început să lucrăm mi-am dat seama că e un antrenor tânăr extrem de motivat, dornic de afirmare. Are momente în care nu doarme și e extrem de dedicat", a declarat Boingiu la 6TV.

"Boboc seamănă cu Rădoi"

Secundul naționalei mici consideră că jucătorul care se apropie foarte mult de stilul pe care-l avea Mirel Rădoi ca fotbalist e fundașul Radu Boboc, de la Viitorul.

"Genul de jucător care era Mirel e greu de găsit. Ca spirit, tehnică, orientare în teren și execuție cred că Radu Boboc seamănă cu jucătorul Mirel Rădoi. E și un jucător scund, cum era și Mirel. Rădoi era un jucător complet, care juca foarte mult și cu mintea", a adăugat Boingiu.

200.000 €e cota de piață a lui Radu Boboc, potrivit transfermarkt.de

Adrian Boingiu i-a avut elevi și i-a promovat la reprezentativele de tineret ale României atât pe Cosmin Contra, cât și pe Mirel Rădoi, ambii fiind selecționeri în acest moment.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează