FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 3-2

Omul lui Bratu a fost cel mai slab de pe teren cu Gaz Metan » Eroii vin din trupa lui Teja » Ce note au primit jucătorii

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 08:35

Gaz Metan a oferit surpriza etapei a treia și a învins-o pe Dinamo, scor 3-2, urcând pe primul loc în Liga 1.

Cei mai buni jucători de pe teren au fost Darius Olaru și Carlos Fortes, care au primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. Românul a bifat ieri un gol și o pasă decisivă, în timp ce portughezul a marcat o dată și și-a mai creat câteva ocazii importante.

Dezmăgirea meciului a fost reprezentată de evoluția lui Sergiu Popovici, omul în care antrenorul Florin Bratu își pune mari speranțe, transferându-l de la Gaz Metan în această vară. Fundașul a primit cea mai mică notă: 3.

La capitolul antrenori, Mihai Teja a fost notat cu 8, în timp ce Bratu a primit nota 6.

note

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 3

U Craiova - FC Botoșani 2-2 (Citește cronica AICI)
Astra  - Sepsi 1-1 (Citește cronica AICI)
CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 (Citește cronica AICI)
Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1 (Citește cronica AICI)
FCSB - Poli Iași 4-0 (Citește cronica AICI)
Viitorul - FC Voluntari 2-0 (Citește cronica AICI)
Gaz Metan - Dinamo București 3-2 (Citește cronica AICI)

clipboard01

Citește și: Preluare cu dreptul, gol cu stângul! Cine e jucătorul dorit de FCSB, care a marcat în poarta lui Dinamo și cui i-a dedicat reușita: "Lovește cu ambele picioare"

Citește și: Eroul Gazului are o poveste emoționantă: "Provin dintr-o familie săracă! Nu cheltui niciodată banii pe prostii" » Cum a ajuns în România

Citește și: Jucătorul care a luat ochii oamenilor de fotbal din România: "Să-l naturalizăm. Dacă va trebui îl vom însura aici" 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
turbozero
turbozero  •  07 August 2018, 18:04

ziaristi de impachetat diverse:)) nu popovici a gresit la autogol ci restul aparatorilor care au lasat ca mingea sa ajunga pana la popovici fara sa o poata respinge.. popovici respinge corect ridicand mingea cat poate de mult doar ghinionul a facut ca mingea sa se loveasca de popescu

gazistu
gazistu  •  07 August 2018, 14:51

la ce ajuta aceste note?

mosvasile
mosvasile  •  07 August 2018, 14:09

Popovici a alergat-ca un barzaun-pe tot terenul,vrand sa faca multe,dar a reusit doar sa-i incurce pe fundasii centrali,la fel ca in meciul cu fcsb!Vinovat este in primul rand antrenorul Bratu,pentru ca daca l-ar fi bagat de la inceput pe tanarul Deian Sorescu, focul ar fi fost la ei,iar fundasii lui Dinamo ar fi avut alta prestatie!Stiut fiind ca cea mai buna aparare este atacul,nu ce a jucat Dinamo!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează