FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Omul potrivit » Llullaku are două goluri și-o pasă de gol în 3 meciuri, albanezul contribuind la toate golurile giurgiuvenilor din actualul sezon

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 16:12

Astra a dat lovitura în această vară, când a reușit să obțină semnătura fostului golgeter al României din sezonul 2016-2017.

Giurgiuvenii l-au convins pe Azdren cu un salariu de 8.000 de euro și un contract pe două sezoane. "M-am simțit foarte bine în România în perioada pe care am petrecut-o la Gaz Metan și când am auzit de interesul Astrei am zis: de ce să nu mă întorc acolo unde am avut momente bune profesional? Am venit cu inima deschisă la Astra și sperăm să facem lucruri importante împreună, suntem pe un drum bun, dar mai avem mult de muncă", recunoaște Azdren.

3 este numărul echipelor la care a jucat Llullaku după plecarea de la Gaz Metan: FC Astana, Tobol Kostanai și Virtus Entella

Cu două goluri marcate, cu FCSB și Iași, și o pasă decisivă în partida de sâmbătă seară, cu Sepsi, Llullaku a contribuit practic decisiv la toate reușitele echipei sale din actualul sezon de L1. "Nu pot să fiu fericit pentru că nu am câștigat. Am pierdut două puncte importante și e doar vina noastră. Am marcat repede și ne-am relaxat, le-am dat încredere adversarilor. Nu avem scuze pentru că am făcut niște greșeli care trebuie analizate bine. Nu era rău dacă aveam 7 puncte după trei meciuri, pentru că meritam!", a spus albanezul după egalul cu Sepsi.

"Nu s-a întâmplat nimic special, căldura ne-a pus probleme ambelor echipe pe început de joc. Noi am reușit să marcăm, trebuia să ținem mai mult de minge, dar asta a fost. Llullaku mi-a pasat excelent, eu am marcat, e bine că avem reușite"
Laurențiu Buș, atacant Astra

32 de goluri a marcat Llullaku în cele 115 meciuri pe care le-a jucat în Liga 1, la acestea adăugându-se și 6 pase de gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  05 August 2018, 17:40

Apropo de ora la care s-a jucat acest meci: Este cineva in masura sa imi spuna de ce fcsbpl nu joaca niciodata vineri,si niciodata la ora 18?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează