LIGA 1    •   OPINIE

OPINIE Eu cu cine votez? Jurnalistul Radu Oprișan analizează: ce înseamnă trecerea lui Popescu în guvernul PSD?

Vineri, 12 Ianuarie

Nu mai este mult până la alegerile pentru șefia FRF și campania a fost animată brusc de intrarea lui Gică Popescu în echipa premierului Tudose!Probabil vom avea o luptă mai interesantă și mai dinamică decât oricând! Nu probabil, ci sigur! De ce cred acest lucru? Avem o situație cu care nu ne-am mai întâlnit niciodată.

Doi dintre principalii rivali, Burleanu și Pușcaș sunt în funcții la vârful Federației și risc un pariu că nu se vor autosuspenda cum a propus Pușcaș.

De aici se mai naște o situație absolut unică în istorie: președintele în funcție are o opoziție solidă și vocală din interiorul federației! Marcel Pușcaș iese public cu lucruri pe care Burleanu ar da orice să nu le știe publicul! Vă puteți imagina o situație în care Mircea Sandu să vadă în presă ce năzdrăvănii face, și asta povestit de un om de lângă biroul său?!

De obicei, românii poartă un blestem: mereu votăm cu celălalt ca să nu iasă ăla negru! Am votat cu Vadim să nu iasă Iliescu, cu Iohannis împotriva lui Ponta și cu Băsescu în contra lui Năstase! În general, cu Burleanu să plece Mircea Sandu! De data aceasta, oamenii care voteaza au chiar de unde să aleagă! Pușcaș, Balaj, Prunea, poate Popescu, Lupescu ori Marica, există opoziție. Iubitorii teoriei conspirației au primit un cadou prin intrarea lui Popescu în echipa Tudose: "Ia să vedem, îl mai arestează acum?!", spun conspiraționiștii.

Întâmplare cu Popescu

În anul 2014, în dimineața procesului, am vorbit cu Gică Popescu, o discuție care, cred, a rămas înregistrată pe undeva. Gică nu era îngrijorat decât de faptul că ar putea rămâne "cu suspendare"! Așadar, nici nu își punea problema penitenciarului, ci a dosarului pătat!

Nu-i mai puțin adevărat că un polițist de la Secția 2, pe raza căreia locuia MM Stoica, povestea cum a primit ordin să verifice dacă stelistul e acasă și nu cumva în Madagascar. Semn că cineva ar fi putut ști că urmează o condamnare.

S-a vorbit și că frații Becali și-au făcut mutarea de domiciliu în Constanța ca să fie repartizați la Poarta Albă, unde ar fi fost convenabil și unde au și ajuns! Direct de la un chef de "la revedere" la Mamaia!

În concluzie, de data aceasta va fi liniște. Pușcaș va lovi în Burleanu și, zilele trecute, într-un interviu din Gazetă, emitea o idee fără precedent: "Eu nu mă lupt cu Burleanu, ci cu modul în care este condus fotbalul. În general, și Răzvan Burleanu nu a ieșit din tipar, auzim cât de ticălos e celălalt.

Remarcam că, în precedentele campanii, Gică Popescu a avut un discurs adresat mai degrabă fanilor fotbalului și nicidecum masei care votează. Vom vedea de data aceasta cine vorbește mai bine pe limba AJF-iștilor.

Comentarii (4 ) Adaugă comentariu

Stelian Strambeanu  •  13 Ianuarie 2018, 13:10

Postat de doze pe 12 Ianuarie 2018, 23:12

poporului ii place sa fie condus de infractori.

Aici nu e vorba de popor, bag seamă că ești un comunist !!! Nu poporul decide în cazul ăsta fraiere !!!!

Stelian Strambeanu  •  13 Ianuarie 2018, 13:06

Postat de fibra pe 12 Ianuarie 2018, 21:17

Poate află, în fine, analistul,că Popescu are interzis de la justiție să ocupe o funcție în fotbal. Chiar el a declarat,că ar putea candida doar din 2018

PROSTULE, funcîția pt.care e propus nu are de-a face cu f.r.f.- burleanu , are de-a face cu o treabă mult mai importantă la nivel de...... oare chiar știi ???

doze  •  12 Ianuarie 2018, 23:12

poporului ii place sa fie condus de infractori.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase