FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Oprița nu scapă de probleme! A fost amenințat cu bătaia: "Îl aștept să intrăm în ring amândoi"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 18:45

Daniel Oprița și-a dat demisia de la Juventus după înfrângerea cu FCSB, 1-2, însă astăzi a venit la clubul din Colentina pentru a-și rezolva problemele financiare, însă n-a fost lăsat să intre în interiorul bazei sportive.

Mai mult, cel care încă e antrenorul lui Juventus în acte spune că a fost amenințat cu bătaia de finanțatorul echipei, Ilie Ciuclea (73 de ani).

Încerc să intru la antrenament, dar nu mi se dă voie. Nu știu cine face programul. Probabil și-au pus alt antrenor fără să reziliem contractul. N-am mai vorbit cu băieții.

Nu puteam continua așa. Ieri am venit să ne înțelegem în condiții bune, nu trebuie să ne jignim. Mă deranjează atunci când cineva mă jignește. Mie îmi e rușine de vârsta dânsului (n.r. Ilie Ciuclea). Îmi zicea că «dau eu în tine», că nu știu ce-mi face. Să dea domnul Ciuclea în mine... Îl respect pentru vârstă, dar... Să vină să stăm amândoi, să intrăm într-un ring și vedem", a declarat Oprița.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sasha8777
sasha8777  •  22 August 2017, 22:23

Bosorogul asta de se crede Berlusconi e fost secretar de partid, asa comportament la un *** de 73 de ani, crapa inima in el daca ii da Oprita un branci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviu79pit
liviu79pit  •  22 August 2017, 21:07

Alt patron de carton gen Penescu, Mititelu, Adamescu , Iancu, Bucsaru, etc. Niste puscariasi ce ingroapa echipe de traditie. Bosorogul asta de 73 de ani a luat banii din televizari si la anul desfiinteaza echipa. Fix ca puscariasii enumerati mai sus!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 August 2017, 20:58
Postat de nea_vanea.60 pe 22 August 2017, 19:42

cine esti tu, Oprita?! si ce ai lasat in urma, in fotbal?!

Nu așa se pune problema ! Dacă așa crezi tu că arată profesionismul....Deci tot Oprița e de vină că acest ...”conducător”, care o fi făcut ce a făcut, că nu pleca ăsta așa odată, a simțit el că s-au făcut niste mizerii la acest joc , deci tot alde Ciclea ăsta e mârlan ?!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează